Citroën Technospace

Citroën Technospace

Με τα Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso και C3 Picasso, η Citroën κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της -απόλυτα επιτυχημένη- σχολή στην κατηγορία των πολυμορφικών μοντέλων.

Με περισσότερα από 3.000.000 μονάδες της οικογένειας των Picasso να έχουν περάσει στην παραγωγή, η Citroën ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία με το πρωτότυπο Citroën Technospace. Χρησιμοποιώντας την μακρά παράδοση της στην κατηγορία των πολυμορφικών μοντέλων, αλλά και στη δημιουργία πρωτοποριακών ιδεών, η Citroën με το Technospace για ακόμα μια φορά αλλάζει τα δεδομένα με μια σειρά καινοτομιών:

1.    Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων (98γρμ./χλμ. CO2) για την κατηγορία, που επιτυγχάνονται εκτός των άλλων και χάρη στη χρησιμοποίηση της νέας πλατφόρμας EMP2. 2.

2.    Σειρά πρωτοποριακών τεχνολογικών εφαρμογών για κορυφαία άνεση, όπως η High Definition πανοραμική οθόνη των 12ιντσών. 3.

3.    Συμπαγείς διαστάσεις (μήκος 4,43μ., πλάτος 1,83μ., ύψος 1,61μ.) που όμως προσφέρουν άπλετο εσωτερικό χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους (537λίτρα).

4.    Δυναμικές γραμμές και στυλιστικά στοιχεία που έρχονται από τις τελευταίες πρωτότυπες προτάσεις της Citroën, όπως τα πίσω LED φωτιστικά σώματα με 3D-effect.

Το πρωτότυπο Citroën Technospace θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ποκετίνο μέχρι το 2023
Ποκετίνο μέχρι το 2023
Πασκουάλ: «Κάναμε καλά τη δουλειά μας»
Πασκουάλ: «Κάναμε καλά τη δουλειά μας»
Με διαφορά η πιο ΚΑΜΜΕΝΗ διαφήμιση που έχουν δει τα ματάκια μας
Με διαφορά η πιο ΚΑΜΜΕΝΗ διαφήμιση που έχουν δει τα ματάκια μας
Ανανέωσε με Κονσεϊσάο η Πόρτο
Ανανέωσε με Κονσεϊσάο η Πόρτο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης