Νέα χρονιά, νέες τιμές για τη SYM
SHARE

Νέα χρονιά, νέες τιμές για τη SYM

Τα Best Sellers μοντέλα της SYM, HD2 200i, Citycom300i και GTS250i EVO γίνονται περισσότερο προσιτά με νέες τιμές.

Η SYM υποδέχεται την νέα χρονιά, προσφέροντας τα ήδη επιτυχημένα και δημοφιλή μοντέλα: HD2 200i, Citycom300i και GTS250i EVO σε νέες μειωμένες τιμές. Το HD2 200i: 2.795€ από 2.995€, Citycom300i: 3.595€ από 3.795€ GTS 250i EVO: 3.495€ από 3.595€

HD2

Το HD2, αποτελεί το τρίτο στάδιο εξέλιξης της σειράς HD. Το design του HD2 τονίζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. Πιο ελκυστικό και με ποιοτικές αναβαθμίσεις, το NEO HD2 με την ανανεωμένη του σχεδίαση και τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εγγυάται άνεση και αίσθηση ασφάλειας στην οδήγηση. Χάρη στον υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα σύγχρονης τεχνολογίας, το HD2 προσφέρει έξοχη μηχανική αξιοπιστία και μέγιστες επιδόσεις. Ένα όχημα ικανό να συνδυάζει ταυτόχρονα κορυφαία ευελιξία στις πιο απαιτητικές διαδρομές αλλά και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στην καθημερινή μετακίνηση.

Citycom 300i

Το Citycom έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει όχι μόνο περισσότερους χώρους αλλά και τη μέγιστη ευελιξία. Η άνεση που προσφέρει σε συνδυασμό με τα δύο δυνατά δισκόφρενα και τους μεγάλους τροχούς (16 ιντσών)  προσδίδουν πραγματική αίσθηση ασφάλειας.

Ο αποθηκευτικός χώρος, που διαθέτει είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα. Διαθέτει panel με ψηφιακά όργανα, και δύο δυνατούς προβολείς, που είναι έντονοι ακόμη και την ημέρα. Ο περιφερειακός εξοπλισμός του είναι πλήρης, καθώς διαθέτει κεντρικό διακόπτη ασφαλείας, παροχή 12V φόρτισης κινητού και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με κουμπί για εύκολο άνοιγμα και ψηλό φέιρινγκ στον στάνταρ εξοπλισμό.
Η ειδική έκδοση του Citycom300i έρχεται με κοντό φέιρινγκ, που δίνει sport χαρακτηριστικά  στον χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ θα συνοδεύεται και από το μεγάλο διαφανές φέιρινγκ για όσους και όταν το επιθυμήσουν. Η νέα ειδική έκδοση του Citycom300i περιλαμβάνει και πλάτη στήριξης η οποία προσφέρει στους συνεπιβάτες περισσότερη άνεση.

GTS250i EVO

Η κατηγορία των 300cc επιβαρύνεται με πολύ υψηλό τέλος ταξινόμησης. Η SYM προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στο επιτυχημένο της μοντέλο GTS να γίνει ακόμη πιο δημοφιλές και προσιτό στο καταναλωτικό κοινό, διαθέτει το μοντέλο και στα 250 κ. εκ. Ένα πολυτελές scooter όμοιο με το GTS300i EVO.

Ο κινητήρας του διαθέτει κύλινδρο κεραμικής επίστρωσης με απεριόριστη εγγύηση και ηλεκτρονικό ψεκασμό EFI και επιδόσεις παραπλήσιες με το GTS 300i EVO.

Όλα τα scooter SYM καλύπτονται με 2ετή εγγύηση απεριορίστων χλμ. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές των αγαπημένων μοντέλων της SYM HD2 200i, Citycom300i και GTS250i EVO, έως 31/03/2012.

Θα τα βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 309, τηλ. 210 9403880.

2 PHOTOS
«Κράξιμο» και απάντηση Εμπαπέ για Μέσι (photos)
«Κράξιμο» και απάντηση Εμπαπέ για Μέσι (photos)
Δεν θα πιστεύετε τι ζήτησε να μάθει η Σοφία Φαραζή από τους «Κου κου» μέσω του Αντίνοου Αλμπάνη
Δεν θα πιστεύετε τι ζήτησε να μάθει η Σοφία Φαραζή από τους «Κου κου» μέσω του Αντίνοου Αλμπάνη
Πρόστιμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ
Πρόστιμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ξεπέρασε Γκάλη και Τσαρτσαρή ο Καλάθης
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ξεπέρασε Γκάλη και Τσαρτσαρή ο Καλάθης


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies