Η συγκινητική Μπουντεσλίγκα

Η συγκινητική Μπουντεσλίγκα

Ούτε ένας… ούτε δύο αλλά 12 ποδοσφαιριστές είπαν «αντίο» στους αγαπημένους τους οπαδούς για την 33η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Από τις πιο φορτισμένες αγωνιστικές της ιστορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, ήταν η 33η για τη σεζόν 2011-12. Σε αυτή, 12 ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από το κοινό τους καθώς έδωσε για τελευταία φορά την παράστασή τους εντός έδρας.

Μάρκο Ρόις

Το αστέρι της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Ρόις μετά το τέλος της σεζόν θα παραμείνει στη Βεστφαλία, αλλά θα το κάνει για τη Ντόρτμουντ, καθώς κόστισε στους πρωταθλητές 17 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση των «πουλαριών» τον τίμησε, στην τελευταία αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ».

Ραούλ

Το τελευταίο του παιχνίδι στη «Φέλτινς Αρένα» έδωσε ο Ραούλ στη νίκη της ομάδας του με 4-0 απέναντι στη Χέρτα. Η αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους των «μπλε» δεν είχε προηγούμενο με τον Ισπανό διεθνή να αποχωρεί συγκινημένος.

Μλάντεν Πέτριτς

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στο Αμβούργο, ο Μλάντεν Πέτριτς αποχώρησε με… δάκρυα στα μάτια. Ο Κροάτης επιθετικός αποχαιρέτησε στο ισόπαλο 0-0 με τη Μάιντς που εξασφάλισε την παραμονή του συλλόγου του λιμανιού στην Μπουντεσλίγκα.

Ίβιτσα Όλιτς

Από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των φίλων της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο Ίβιτσα Όλιτς ο οποίος αποχώρησε για τη Βόλφσμπουργκ και γνώρισε την αποθέωση.

Ρόμαν Νόισταντερ

Το βήμα παραπάνω στην καριέρα του έκανε ο Ρόμαν Νόισταντερ, ο οποίος από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στο Champions League με τη φανέλα της Σάλκε. Ένα μπλουζάκι κάτω από τη φανέλα του, ήταν αρκετό για να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους φίλους της Γκλάντμπαχ.

Φλόριαν Κρίνγκε

Δεν θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Ντόρτμουντ ο Φλόριαν Κρίνγκε ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του. Στο παιχνίδι με την Καϊσερσλάουτερν, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του.

Ντάντε

Με τον Μάνουελ Νόιερ θα συνεργάζεται ο Ντάντε την επόμενη χρονιά καθώς αποχώρησε από την Γκλάντμπαχ. Ακόμα και έτσι οι φίλοι της ομάδας δεν ξέχασαν την προσφορά του και τον χαιρέτησαν με όλες τις τιμές.

Γιόργκ Μπουτ

Την τελευταία του εμπειρία στο γερμανικό πρωτάθλημα είχε ο Γιόργκ Μπουτ, ο οποίος στην αναμέτρηση με την Στουτγκάρδη φόρεσε για τελευταία φορά τα ποδοσφαιρικά, καθώς βάζει τέλος στην καριέρα του με τους Βαυαρούς να του δίνουν ένα μεγάλο standing ovation.

Μίκαελ Μπάλακ

Παρελθόν θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Μίκαελ Μπάλακ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Γερμανός διεθνής ήταν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου με τη διοίκηση να τον τιμάει πριν από την έναρξη της νικηφόρας αναμέτρησης με το Αννόβερο.  

Ρενέ Άντλερ

Από τους καλύτερους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο Ρενέ Άντλερ, ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται στο Αμβούργο. Οι φίλοι των «ασπιρίνων» τίμησαν τον διεθνή τερματοφύλακα.

Ματίας Σόμπερ

Την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Σάλκε έκανε ο Ματίας Σόμπερ, ο οποίος αγωνίστηκε τιμητικά στην αναμέτρηση με τη Χέρτα για να γνωρίσει με τη σειρά του την αποθέωση.



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved