Gaz-ωσε και συγκινήθηκε ο Σισέ (vid)

Gaz-ωσε και συγκινήθηκε ο Σισέ (vid)

Σε ένα πάρτι που κράτησε για τέσσερις περίπου ώρες, ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ως DJ, συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών του Παναθηναϊκού και τελικά είπε πως δεν έχει αποφασίσει για την συνέχεια της καριέρας του.

Όλα ήταν έτοιμα από πολύ νωρίς στο Gaz Club της Χαλκίδας, όπου το Onsports ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και σας μετέφερε LIVE όσα έγιναν στο πάρτι του σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, το οποίο δεν ήταν τελικά αποχαιρετιστήριο έκρυβε όμως αρκετή συναισθηματική φόρτιση και σχέση αλληλοσεβασμό και αγάπης μεταξύ του Γάλλου φορ και των οπαδών του «τριφυλλιού».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τα όσα έγιναν και ΕΔΩ τι δήλωσε ο Γάλλος λίγο πριν βουρκώσει από τις εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του Παναθηναϊκού…

Πρόβα, τούρτα και… αναμονή

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε πρώτος από όλους στη Χαλκίδα! Όταν το Onsports, περίπου στις 21:30 έφτασε στο χώρο του πάρτι ο Γάλλος σταρ ήταν ήδη μέσα σε αυτόν και ετοίμαζε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον φίλο του, Κιού, και έκαναν μια πρόβα που κράτησε περίπου μια ώρα.

Η άφιξη του Σισέ

Στη συνέχεια, λίγο πριν τις 22:00 ο Σισέ έφυγε από το Gaz και όπως έγινε γνωστό αργότερα είχε επιστρέψει στην Αθήνα. Μια καλή ευκαιρία για τον Γάλλο να αλλάξει και… αυτοκίνητο, αφού έφυγε με ένα μαύρο τζιπ και επέστρεψε με την Bentley που έχει στη συλλογή του, της οποίας έχει αλλάξει πρόσφατα και το χρώμα. Η αναμονή μεγάλη, με φίλους του «τριφυλλιού» να έχουν ετοιμάσει ακόμα και… τούρτες με τη μορφή του Σισέ, αλλά η ανταμοιβή αρκετά καλή για όσους ήταν χθες (24/06) στην Χαλκίδα.

«Πόλος έλξης» και… τύφλα να χει ο Τιέστο

Όπως είναι φυσικό, μόλις ο Σισέ κατέβηκε από το πολυτελές αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του club, τα φλας έκαναν τη νύχτα μέρα στο Gaz και ο κόσμος που περίμενε για περισσότερο από 2 ώρες τον Γάλλο τον πολιόρκησε για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί του. Ο Γάλλος ήταν αρκετά ευδιάθετος, υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με όποιον… πρόλαβε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον πριβέ χώρο που είχε ετοιμάσει για αυτόν ο Χάρης Σπύρου, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο Σισέ στα «decks»

Λίγο μετά τις 1:40, ο Σισέ πήρε το… όπλο του. Για την ακρίβεια, τα ακουστικά του. Ο Γάλλος ανέβηκε στην κονσόλα και όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε το κοινό. Αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους ζήτησε να του… συγχωρεθούν και κάποια μικρολαθάκια στο παίξιμο της μουσικής, συνέχισε να δίνει… ρέστα με την μουσική, συνοδεία και του φίλου του Κιου!

Αποθέωση και… συγκίνηση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα ο Σισέ έπαιζε μουσική, τα συνθήματα και οι φωνές από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για να παραμείνει στο «τριφύλλι», ήταν στην… ημερήσια διάταξη. «Οε, οε, οε, οε, Τζιμπρίλ Σισέ», συνθήματα κατά του Μαρινάκη και φανέλες του Παναθηναϊκού με το όνομα του Γάλλου συνέθεσαν ένα... γηπεδικό σκηνικό – μαζί με τα καπνογόνα που άναψαν, ενώ αναρτήθηκε και πανό, που ανέφερε «ERETRIA Fan Club, Θα είσαι πάντα παιδί της θύρας 13» το οποίο είχε και το πρόσωπο του Γάλλου να πανηγυρίζει γκολ με την φανέλα των «πρασίνων».

Εκεί όμως που ο Γάλλος δεν άντεξε και λύγισε, ήταν όταν στα αριστερά από την κονσόλα και κατά μήκος όλου του μαγαζιού, απλώθηκε ένα τεράστιο πράσινο πανό με άσπρο τριφύλλι και άσπρα γράμματα, που έγραφε «Stay for us». Ο κόσμος ζητούσε από τον Γάλλο να μείνει για χατίρι του, φώναζε ρυθμικό το όνομά του και το όνομα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Σισέ βραβευόταν από τους συνδέσμους της Χαλκίδας και του Ζωγράφου.

«Δεν έχω αποφασίσει, σας ευχαριστώ για όλα»

Η συγκίνηση του Γάλλου ήταν τέτοια, που δεν μπόρεσε να την κρύψει. Δάκρυσε, λύγισε, έκατσε σκυθρωπός για περισσότερο από ένα τέταρτο και διαρκώς έβαζε τα χέρια του στο πρόσωπό του, προσπαθώντας να καταλάβει τι πρέπει να κάνει τελικά. Και λέμε τι πρέπει να κάνει, αφού ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

Ξανά πάρτι, και φινάλε χωρίς λόγια…

Το πάρτι του Γάλλου πάντως, μετά από δύο μικρές διακοπές για τις απαραίτητες ανάσες που χρειάστηκε ο… DJ Σισέ, συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Σισέ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, έβαλε μουσική που του άρεσε, χόρεψε πάνω στην κονσόλα με τον Κιού, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και συνέχισε να αποθεώνεται από τον κόσμο.

Στις 5:30 τελικά, ο Σισέ σταμάτησε να παίζει μουσική και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Εκεί τον περίμεναν και πάλι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ήταν στην Χαλκίδα το βράδυ της Παρασκευής (24/06), ζητώντας του να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό. Αφού ο Σισέ ευχαρίστησε και χαιρέτησε τους φίλους του και τους ανθρώπους του μαγαζιού, στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις και αφήνοντας πίσω του το ερωτηματικό για το αν αυτή ήταν μια – ή η τελευταία – από τις τελευταίες φορές που τον είδαμε στην Ελλάδα…

Η αποχώρηση του Σισέ από τη Χαλκίδα

Gaz-ωσε και συγκινήθηκε ο Σισέ (vid)



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved