«Άνδρας σκότωσε τον υπολογιστή του»
Πόσες φορές σας έχει κολλήσει ο υπολογιστής είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και έχετε σκεφτεί να τον πετάξετε από το παράθυρο; Ενας Αμερικανός προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και τον… πυροβόλησε!
Ο Λούκας Χιντς από το Κολοράντο Σπρινκς έφτασε στο αμήν με τον υπολογιστή του. Είχε κολλήσει και δεν λειτουργούσε τίποτα. Και ο 37χρονος πήρε τον πύργο του υπολογιστή του στην πίσω αυλή του σπιτιού του, το σημάδεψε με το όπλο του και πυροβόλησε οκτώ φορές. Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ο Λούκας Χιλντς συνελήφθη! Γιατί το να πυροβολείς τον υπολογιστή σου είναι αδίκημα και πλέον ο δικαστής θα αποφασίσει το ύψος του προστίμου για τον… δολοφόνο του υπολογιστή.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας είχε τίτλο «Άνδρας σκότωσε τον υπολογιστή του», ενώ η τοπική εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο κ. Χιντς εξερράγη από οργή όταν ο υπολογιστής αρνούταν να ανταποκριθεί στην εντολή ctrl+alt+delete. Έκανε αυτό που λίγο πολύ όλοι έχουμε ονειρευτεί όταν το μηχάνημα κολλάει. Ο υπολογιστής, πάντως, δεν πρόκειται να αναρρώσει. Απεβίωσε».