Οι οπαδοί άφησαν... άναυδο τον φίλο του Στιλ από το Sky Sports!

Οι οπαδοί άφησαν... άναυδο τον φίλο του Στιλ από το Sky Sports!

Ένας στενός φίλος του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και ρεπόρτερ του αγγλικού Sky Sports βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντακ Κιν είχε εδώ και καιρό κανονίσει αυτό το ταξίδι, με τη βοήθεια του καλού του φίλου, Λουκ Στιλ. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε προγραμματίσει να βρεθεί με τον φίλο του στην Αθήνα και να τον δει ο δεύτερος αγωνιζόμενο στη Λεωφόρο, σε ένα από τα σημαντικά παιχνίδια που έχουν αυτόν τον καιρό οι «πράσινοι». Την πρώτη... γεύση από Παναθηναϊκό, πάντως, ο Ντακ Κιν την πήρε την Πέμπτη (05/03) όταν παρακολούθησε μαζί με τον Λουκ Στιλ το παιχνίδι μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με τη Μπαρτσελόνα (φωτο).

1216211

Στη Λεωφόρο, βρέθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (08/03) με τον ΠΑΟΚ. Αρχικά η απογοήτευση του δημοσιογράφου από την Αγγλία ήταν μεγάλη, αφού είχε ακούσει πάρα πολλά για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τον φίλο του Στιλ, όμως το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Στη συνέχεια, ωστόσο, μαθαίνοντας και ζώντας όλο αυτό που έγινε έξω από τη Λεωφόρο με την ειρηνική συγκέντρωση χιλιάδων οπαδών του «τριφυλλιού» έμεινε... άφωνος.

Μάλιστα, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στα ελληνικά ΜΜΕ, δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον δρόμο, για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα! «Έχω δει χιλιάδες παιχνίδια στη ζωή μου, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί», έλεγε ο Ντακ Κιν και το επανέλαβε και στις δηλώσεις που έκανε on camera. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Άγγλος πανηγύρισε τα γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ στο τέλος του ματς ο Στιλ γύρισε προς τα μπουθ της Λεωφόρου με υψωμένες γροθιές, αφιερώνοντας στο φίλο του τη νίκη. Στη συνέχεια,  ο Άγγλος ρεπόρτερ βρέθηκε  στη μικτή ζώνη για να περιμένει τον Στιλ και έκανε δηλώσεις.

«Για εμένα απόψε ήταν μοναδική εμπειρία. Στη ζωή μου έχω δει χιλιάδες παιχνίδια στην Αγγλία, δεν είχα ποτέ παρακολουθήσει αγώνα χωρίς φιλάθλους. Αυτό που βρήκα πιο εντυπωσιακό, ήταν ο αριθμός των οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν ένα φαινόμενο», είπε αρχικά.

Όσο για το αν θα έχει να γράψει ένα... πλούσιο ρεπορτάζ, απάντησε: «Ναι είναι φανταστικό και έχω πολλά να γράψω όταν γυρίσω στην Αγγλία. Από την πλευρά μου, όμως, νομίζω πως είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα και δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται οι οπαδοί στο γήπεδο. Όμως, πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό το γεγονός ότι εγώ ήμουν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, στα δημοσιογραφικά και άκουγα τις ιαχές των οπαδών απέναντι. Ήταν κάτι φοβερό, κάτι πρωτόγνωρο κι όταν γυρίσω στην Αγγλία θα έχω να πω μόνο θετικά πράγματα να πω στους συναδέλφους μου».

Τέλος, για το πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της βίας, είπε: «Πιστεύω πως η απαγόρευση φιλάθλων από τα γήπεδα, θα πρέπει να είναι η τελευταία, η έσχατη λύση. Θα πρέπει να το κάνεις αυτό όταν δεν υπάρχει πια άλλη λύση. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει η ΕΠΟ, η κυβέρνηση και οι ομάδες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν συνολικές λύσεις απέναντι στο πρόβλημα. Νομίζω πως η κατάσταση δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν είναι σωστή. Φίλαθλοι και οικογένειες θέλουν να είναι στα γήπεδα, θέλουν να είναι ασφαλείς στο γήπεδο. Αυτό επιθυμεί το 90% των ανθρώπων, υπάρχει κι ένα 10% που δεν το θέλει αυτό και φοβάμαι πως αυτό το 10% τώρα νικάει».



Αρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών σε Καμάρα και πορεία στη Τούμπα για το ντέρμπι παρά το απαγορευτικό
Αρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών σε Καμάρα και πορεία στη Τούμπα για το ντέρμπι παρά το απαγορευτικό
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved