Πάτρα: «Ντου» οπαδού σε διαιτητή και διακοπή!

Πάτρα: «Ντου» οπαδού σε διαιτητή και διακοπή!

Ένα ακόμα περιστατικό βίας σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος έγινε το Σάββατο στην Πάτρα, αφού οπαδός εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε διαιτητή αναμέτρησης της Α’ ΕΠΣ Αχαΐας, με αποτέλεσμα τη διακοπή…

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα της ομάδας Δαβουρλής Κ’ 92 – Ατρόμητος Πατρών, με οπαδό των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να εισβάλει στο γήπεδο και να χτυπά τον διαιτητή Τσιρογιάννη. Όπως ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, διέκοψε την αναμέτρηση αφού πρώτα πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε να προσέλθει αστυνομία στο γήπεδο, κάτι που όμως δεν έγινε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, ο ρέφερι αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς. τΤη στιγμή της διακοπής, ο Ατρόμητος προηγούταν ήδη 1-0 με τέρμα που είχε πετύχει ο Αναγνώστου στο 6' του αγώνα.

Στο φύλλο αγώνα, έγραψε σχετικά:

1.Μετα τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ βρισκόμουν εντός του αγωνιστικού χώρου κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, εισήλθε οπαδός στον αγωνιστικό χώρο και μου έριξε γροθιά στο στήθος με αποτέλεσμα να μου κοπεί στιγμιαία η αναπνοή. Στη συνέχεια πήγαμε στα αποδυτήρια όπου επικοινώνησα με την αστυνομία και ανέφερα το συμβάν καταγγέλλοντας τα στοιχεία μου και το συμβάν, του ζήτησα να προσέλθουν στο γήπεδο ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλεια μου και την συνέχεια του αγώνα. Μου απάντησαν ότι δεν μπορεί να έρθει περιπολικό και να παραμείνει καθ΄ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά από αυτό και αφού η αστυνομία δεν μπορεί να έρθει στον αγωνιστικό χώρο αποφασίζω να διακόψω τον αγώνα για να διασφαλίσω την σωματική ακεραιότητα την δική μου, των βοηθών μου και πιθανόν και των ποδοσφαιριστών. 2. Στο γήπεδο δεν προσήλθε παρατηρητής αγώνα. Ζήτησα από ένα άτομο και από τις δύο ομάδες για να οριστεί παρατηρητής αγώνα με κλήρωση, αλλά δεν προσήλθε κανένας. 3.Καθόλη τη διάρκεια του Α’ ημιχρόνου δεν πραγματοποίησαν οι ομάδες , καμία αλλαγή. 4. επιφυλάσσομαι με συμπληρωματική έκθεση μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα για λόγους που έχουν να κάνουν με την αποχώρηση μου από το γήπεδο.

Πηγή: Patragoal.gr

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved