ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πρώτη φετινή τους «μάχη»

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πρώτη φετινή τους «μάχη»

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Volley League.

Με τις μονομαχίες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακούπου τελείωσε το πρωτάθλημα 2018-19 θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος με τη μόνη διαφορά που η εκκίνηση θα δοθεί από το PAOK Sports Arena και την Πυλαία. Οι δύο ομάδες ανανεωμένες και ενισχυμένες είναι έτοιμες για την πρώτη μεγάλη μονομαχία γοήτρου για το αήττητο στο εφετινό πρωτάθλημα (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 4/11, 19.00, EΡΤ-3, Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης).

Το πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Γιώργος Στεφάνου που τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος σε βάρος του ΠΑΟΚ. Νέος προπονητής είναι ο Κώστας Δεληκώστας, ενώ η ομάδα έχει στο οπλοστάσιο της τον Ρώσο Ντμίτρι Ιλίνκχ και τους Κουβανούς Σαντοβάλ, Άλμπο που είναι κεντρικός και διαγώνιος αντίστοιχα. Μεγάλο αστέρι είναι και ο Καναδός ακραίος Στίβεν Μάρσαλ. Αποκτήθηκαν ακόμα και οι Σωτηρίου, Χαραλαμπίδης.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όσο για την πρεμιέρα, και οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Πάντοτε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μελετήσαμε την ομάδα του Ολυμπιακού, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, ώστε να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Καλούμε τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα μας στηρίζει, να βρεθεί και πάλι κοντά μας, ώστε μαζί να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσωπικά, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική».

Να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του και στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα του ΠΑΟΚ θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στους αγώνες του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο Ολυμπιακός με διαγώνιο τον Τσέχο Φίνγκερ και ακραίους τον Ούγγρο Γκέργι και τον Αλβανό Χουσάι έχει μεγάλη ποιότητα σε υποδοχή και επίθεση, ενώ την υποδοχή έχει αναλάβει ο Μενέλαος Κοκκινάκης στη θέση του λίμπερο. Νέα πρόσωπα οι Ριζόπουλος, Βουλκίδης, Ασπιώτης και Τζιάβρας. Χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού το πολύ δυνατό σερβίς και η σταθερή υποδοχή.

Ο διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε:  «Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες με υγεία πάνω από όλα και ποιοτικούς αγώνες. Ξεκινάμε με ένα γνώριμο ντέρμπι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ομάδες δεν γνωρίζονται ακόμα στον αγωνιστικό χώρο αλλά εμείς θα εστιάσουμε στην πρώτη νίκη της ομάδας μας ανοίγοντας όμορφα την χρόνια για τον σύλλογο μας. Δείξαμε καλή εικόνα στο Λιγκ Καπ αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Κομισάριος: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved