Επεισοδιακό 3-1 του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου (photos)

Επεισοδιακό 3-1 του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου (photos)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Φοίνικα Σύρου σε ένα παιχνίδι που είχε μέχρι και… απειλή αποχώρησης!

Νίκη 3-1 με ανατροπή πήρε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, σε ένα ιδιαίτερα επεισοδιακό αγώνα. Οι νησιώτες προηγήθηκαν 1-0 στα σετ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τους Τακουρίδη, Φιλίποφ και Κλάπβαϊκ να τον οδηγούν στο 1-1. Στο τρίτο σετ τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ο ΠΑΟΚ έκανε τελικά το 2-1 με τον Φοίνικα όμως να έχει παράπονα και να υπάρχει μεγάλη ένταση!

Ο Εβάντρο του Φοίνικα και ο Τακουρίδης του ΠΑΟΚ αρπάχτηκαν, ο πρώτος αποβλήθηκε κι ο δεύτερος πήρε κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες του Φοίνικα πήγαν στα αποδυτήρια κι απειλούσαν να μην βγουν για τη συνέχεια, με τον προπονητή τους, Ράτκο Παβλίσεβιτς και τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλο να τους πείθουν τελικά να αγωνιστούν. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη αλλά στο τέλος υπήρξε νέος κύκλος… έντασης.

Τα σετ: 19-25, 25-21, 26-24, 25-17

ΠΑΟΚ (Σάκης Ψάρρας): Όκολιτς 15π. (9/17επ., 6 μπλοκ), Μουαγκουτούτια 9 (7/20, 2 άσσοι, 68%υπ., 47%αρ.), Φιλίποφ, Τακουρίδης 7 (4/9επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Κλαπβάικ 21 (18/37, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Σαφράνοβιτς 10 (6/14, 3 μπλοκ, 1 άσσος, 33%υπ., 14%αρ.) / Εφραιμίδης (λ. - 50%υπ., 31%αρ.), Κωνσταντινίδης (λ), Γκόρτσανιουκ 1 (1/1επ.), Μπούτος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ζάρκο Παβλίσεβιτς): Φίλιο 8π. (7/11επ., 1 άσσος), Εβάντρο 21 (10/26, 5 άσσοι, 44%υπ., 11%αρ.), Λέσκοφ 2 (1/3, 1 μπλοκ), Βουλκίδης 9 (7/14, 2 μπλοκ), Καϊσλασάλο 16 (16/31επ.,), Παπαδόπουλος 8 (8/25, 44%υπ., 22%αρ.) / Αχιλλεόπουλος (λ. - 57%υπ., 22%αρ.), Φωτειάδης 1 (1/2), Αδάμ, Κιόσης, Μήλης 7 (6/12, 1 μπλοκ).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ο Φοίνικας ρίσκαρε στο σερβίς, ήταν ανταγωνιστικός και μου άρεσε αυτό. Ήθελα να εξελιχτεί το παιχνίδι δύσκολα, να δω την αντίδραση των παικτών μου. Ήταν κέρδος για την ομάδα μου, που έδειξε τέτοιο χαρακτήρα, που κράτησε την τακτική, και σε ένα κρίσιμο σημείο πήρε τέσσερις συνεχόμενους πόντους. Πρέπει να μάθουμε να αντιδράμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτές τις καταστάσεις. Έρχονται τελικοί και κρίσιμα παιχνίδια. Ήταν ένα τεστ που το περάσαμε με καλό βαθμό. Με πειθαρχεία και σκληρή δουλειά θα βελτιώσουμε τα όποια αγωνιστικά κομμάτια στα οποία υστερούμε».

O Σέρβος κεντρικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Όκολιτς είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη αλλά και στην αντίπαλη ομάδα για τη μαχητικότητα που έδειξε. Συνέβησαν διάφορα πράγματα εκτός παιχνιδιού. Στεναχωρήθηκα με τα όσα έγιναν. Λυπάμαι για το πως εξελίχτηκαν τα πράγματα στο τελευταίο σετ. Αυτή την εβδομάδα είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με αρκετούς αγώνες και μπορεί να βγάλαμε και μία κούραση από αυτό, αλλά δεν είναι άλλοθι αυτό. Στο τελευταίο σετ είχαμε μία μεγάλη διαφορά, αλλά τους επιτρέψαμε να ισοφαρίσουν. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό, γιατί αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν άλλες ομάδες σε σημαντικότερα παιχνίδια, αλλά έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε στην ατομική και ομαδική συγκέντρωση και να αρχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα».

Ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, αλλά και τους παίκτες μου για το παιχνίδι που έκαναν. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά ήρθαμε να παίξουμε και να τον κερδίσουμε. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι σε μεγάλη διάρκεια του παίξαμε καλά και με εγωισμό. Εάν είμαστε έξυπνοι θα πάρουμε πολλά μαθήματα από αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζω το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι παίκτες, αλλά και το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο κόσμος απέναντι στους παίκτες. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Δεν είδα τι έγινε και πως ξεκίνησαν τα επεισόδια αλλά εάν κάποιος παίκτης μου έκανε λάθος φυσικά δεν το επικροτώ και θα το συζητήσουμε εσωτερικά στην ομάδα»



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved