Η ΕΣΑΠ ενέκρινε την αγορά VAR

Η ΕΣΑΠ ενέκρινε την αγορά VAR

Την αγορά ηλεκτρονικού συστήματος video referee για το πρωτάθλημα της Volley League ενέκρινε η ΕΣΑΠ.

Παρουσία των εκπροσώπων των Τ.Α.Α. πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Coral η 136η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. στην οποία έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι σημαντικότερες εργασίες του Δ.Σ. και οι αποφάσεις του ήταν οι εξής:

1.Παρέστη εκ μέρους της ΚΕΔ ο Βασίλης Ράπτης. Υπέβαλε προτάσεις και επισημάνσεις μετά την ολοκλήρωση του Α΄γύρου αλλά και του ετήσιου συνεδρίου διαιτησίας που έγινε το σαββατοκύριακο στην Πορταριά με σκοπό την βελτίωση της εικόνας του πρωταθλήματος.

2.Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ έκανε απολογισμό του Α΄γύρου του πρωταθλήματος. Επισήμανε το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο που υπάρχει και συζητήθηκαν προτάσεις για ελλείψεις των ΤΑΑ σε οργανωτικά και γηπεδικά θέματα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του πρωταθλήματος Volley League.

3.Ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης ανέλυσε τις εκκρεμότητες των ΤΑΑ και την διευθέτηση τους μέσα από το θεσμό της Επιτροπής Αδειοδότησης στην οποία και προεδρεύει. Επίσης έκανε ενημέρωση για την σύνθεση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Π.) καθώς και τον ορισμό του νέου αθλητικού δικαστή της Ε.Σ.Α.Π. (Στην Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Π. τακτικός εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ ορίστηκε ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και αναπληρωματικό μέλος ο Αλέξης Αλεξίου από την Α.Ε.Κ.).

4.Εγκρίθηκε το αγωνιστικό καλεντάρι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

5.Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός για το 2019.

6.Εγκρίθηκε ομόφωνα η αγορά ενός ηλεκτρονικού συστήματος video referee check (το γνωστό V.A.R. που ισχύει στο ποδόσφαιρο).

7.Εγκρίθηκε και τυπικά η αποβολή του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας από την Ε.Σ.Α.Π. (οι αγωνιστικές ποινές για τη μη κάθοδο του στο πρωτάθλημα θα επιδοθούν από τον αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ που έχει ορίσει δικάσιμο στις 31/1/2019).

8.Συζητήθηκαν διεξοδικά δέσμη προτάσεων της Ε.Σ.Α.Π. προς την Ε.Ο.Π.Ε. για την προκήρυξη του πρωταθλήματος 2019-20, τους κανονισμούς, την wild card και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

9.Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. πραγματοποίησε ενημέρωση για τις χορηγίες του πρωταθλήματος και για θέματα που αφορούν την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και την .Ο.Π.Α.Π.  Α.Ε.Νέο πλήγμα σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου από την Ελληνική Αστυνομία
Νέο πλήγμα σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου από την Ελληνική Αστυνομία
ΟΦΗ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Φελίπε - Αγώνας δρόμου να τελειώσει το deal
ΟΦΗ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Φελίπε - Αγώνας δρόμου να τελειώσει το deal
Ολυμπιακός: Η αντίδραση της ΠΑΕ για Μπονατσόλι - Η νέα ομάδα του Ντε Λα Φουέντε (photo)
Ολυμπιακός: Η αντίδραση της ΠΑΕ για Μπονατσόλι - Η νέα ομάδα του Ντε Λα Φουέντε (photo)
Survivor All Star: Μπο: «Νιώθω προδομένος. Μου έστειλε μήνυμα...»
Survivor All Star: Μπο: «Νιώθω προδομένος. Μου έστειλε μήνυμα...»