Feel the passion of Beach Handball!

Feel the passion of Beach Handball!

Πρεμιέρα για το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Χαντμπολ ανδρών και γυναικών.

Όλοι οι δρόμο οδηγούν στον Κάλαμο Αττικής για το τουρνουά “Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament”  2-4 Ιουνίου στην κατασκήνωση kinderland  που συνδιοργανώνουν η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ, ο Δήμος Ωρωπού και ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης Χαντμπολ.

Οι καλύτερες ομάδες του beach handball θα δώσουν το παρόν και υπόσχονται καυτό θέαμα, δυνατές μονομαχίες, εντυπωσιακές φάσεις και έντονο συναγωνισμό από το θεαματικότερο άθλημα στην άμμο.

Το Beach Handball επιστρέφει δυναμικά στην Αττική με την πραγματοποίηση δύο τουρνουά που περιλαμβάνονται στο καλεντάρι τόσο του πανελλήνιου όσο και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  EBT. Βασικός διοργανωτής και στον Κάλαμο 2-4/6 αλλά και στον Μαραθώνα 21-23/7, ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, που δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στο χάντμπολ σάλας στη Βορειοανατολική Αττική και στη περιοχή της Άνοιξης με τμήματα υποδομής για παιδιά από 6 έως 14 ετών.

Ο διοικητικός υπεύθυνος του Α.Ο. Άνοιξης Χαντμπολ Μάριος Λουκάτος και ο συνεργάτης του Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας αξιοποιούν στο έπακρο την ευκαιρία που προσφέρει η ένταξη του Beach Handball στους  Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2024 με την συμμετοχή ανταγωνιστικής ομάδας τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Την Κυριακή 4 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί παράλληλα  αναπτυξιακό τουρνουά Beach Handball U15 με τη συμμετοχή παιδιών από τα σωματεία χειροσφαίρισης Αττικής.
 
Μάριος Λουκάτος «Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χαντμπολ Α.Ο Άνοιξης & Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament»
 
«Ο στόχος  του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball (ANIXI BH) για το φετινό 18o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι να πρωταγωνιστήσει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και να ξεπεράσει  την περσινή επιτυχία με την ταυτόχρονη πρόκριση των δύο ομάδων στο Φαιναλ Φορ και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στις γυναίκες. Οι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες, αλλά και τα κορυφαία ονόματα του Beach Handball  που συμπεριλαμβάνονται στα ρόστερ του συλλόγου, ενισχύουν την προσπάθειά μας.

Σε οργανωτικό επίπεδο,  το τουρνουά «Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament» είναι ευρωπαϊκού επιπέδου. Οι άρτιες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων «kinderland» στον Κάλαμο, η άψογη συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού και η συμμετοχή των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας αποτελούν εχέγγυα για μια άριστη διοργάνωση. Η παρουσία εκατοντάδων παιδιών που αναμένεται να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα δώσει μεγάλη ώθηση στον νεοεισερχόμενο στους Ολυμπιακούς Αγώνες άθλημα του Beach Handball».



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved