«Χάνεται πολύτιμος χρόνος, δεν εμφανίζεται ο Μπαλτάκος»
SHARE

«Χάνεται πολύτιμος χρόνος, δεν εμφανίζεται ο Μπαλτάκος»

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που μέχρι στιγμής... δεν υπάρχουν, καθώς μετά την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν έχει δώσει «σημεία ζωής» ο πρόεδρος του Α.Ο, μίλησε ο Στέφανος Αυγουλέας, στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον ΣΠΟΡ FM.

Το μέλος της τριμελούς ομάδας εργασίας που έχει συστήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να «τρέξει» τη διαδικασία και να πάρει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις μετάβασης στη νέα διοικητική εποχή, ξεκαθάρισε πως μέχρι και σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί στις προσπάθειές του, ο επικεφαλής της διοίκησης, υιός του Τάκη Μπαλτάκου.

«Από όσο γνωρίζω, ούτε η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει απαντήσει στην επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου. Εγώ χθες μίλησα με τον κ. Μπαλτάκο και μου είπε ότι θα με έπαιρνε αργότερα αλλά δεν το έκανε. Προσπάθησα ξανά αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Σήμερα πήρα ξανά και μου είπαν ότι είχε κάποιο ραντεβού και πάλι δεν μπόρεσα να μιλήσω. Στη συνέχεια έστειλα e-mail ζητώντας συνάντηση για το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ή της Μεγάλης Τρίτης, γιατί μετά υπάρχει το Πάσχα. Στην επιστολή του ο κ. Γιαννακόπουλος έβαλε κάποιες άμεσες προθεσμίες γιατί πρέπει να πάρουμε όποια στοιχεία υπάρχουν, ώστε να γίνει αξιολόγηση και τον Ιούνιο να γίνει η αλλαγή διοίκησης.

Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, όμως δύο μέρες τώρα ο κ Μπαλτάκος δεν είχε τα τηλέφωνά μου. Τώρα τα έχει, όμως από χθες το πρωί μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει ανταπόκριση. Πρότεινα μέσω e-mail να γίνει αυτή η συνάντηση με την ομάδα εργασίας που έχει ορίσει ο κ. Γιαννακόπουλος ώστε να συζητήσουμε και να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Αρκετά από τα θέματα είναι απλά και μπορούν να προχωρήσουν και μέσω email, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Στην εποχή που ζούμε όλα αυτά μπορούν να σταλούν μέσω email και να διευθετηθούν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο στόχο της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επαναλαμβάνοντας πως δεν είναι άλλος απ' το να φτάσει η «Μάνα του Λόχου» στην κορυφή: «Τόσο με την επιστολή του όσο και τη δήλωσή του, νομίζω είναι ξεκάθαρο: ο κ. Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται στο να συνδράμει ώστε ο ΠΑΟ να ξαναγίνει μεγάλος. Η ιστορία του ονόματος της οικογένειας Γιαννακόπουλου μιλάει από μόνη της, όπως και η εμπλοκή του στο καμάρι του συλλόγου, το τμήμα μπάσκετ. Επίσης η οικονομική ευρωστία του και η πρόθεσή του να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό έναν σύλλογο μεγάλο, όπως λέει και ο ύμνος μας».

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Άλεφ
ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Άλεφ
Ολυμπιακός: Η απάντηση για Καμπελά
Ολυμπιακός: Η απάντηση για Καμπελά
Η «Πράσινη ‘Ωρα» με Γιαννούλη-Μπαρούνη στις 16:00
Η «Πράσινη ‘Ωρα» με Γιαννούλη-Μπαρούνη στις 16:00
Παναθηναϊκός: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» το φιλικό με την Αντβέρπ
Παναθηναϊκός: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» το φιλικό με την Αντβέρπ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies