Μπόουλινγκ: Κόντρα με τη Γυμναστική
SHARE

Μπόουλινγκ: Κόντρα με τη Γυμναστική

Μια κόντρα έχει «ξεσπάσει» ανάμεσα στις ομοσπονδίες Μπόουλινγκ και της Γυμναστικής, με την πρώτη να δίνει στη δημοσιότητα ανακοίνωση - απάντηση σε αυτή της δεύτερης.

Αναλυτικά:

«Φαίνεται πως οι ανακοινώσεις – έκπληξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας τους έχουν γίνει συνήθεια

Η ΕΓΟ ανακοίνωσε πως ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε με «εκπροσώπους» του Μπόουλινγκ. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι στους «εκπροσώπους» δεν ήταν ούτε ο πρόεδρος της ΕΟΜ, ούτε ο γενικός γραμματέας, αλλά ο κ. Αδαμίδης, ο πρώην πρόεδρος και διάφοροι άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση με τη διοίκηση του Μπόουλινγκ.

Το χειρότερο ήταν ότι ο κ. Βασιλειάδης… θυμήθηκε να απαντήσει στα τηλεφωνήματα του προέδρου κ. Τσουρούπη και να κλείσει με το προεδρείο συνάντηση, μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε! Παρά το γεγονός ότι του είχαμε ζητήσει με επιστολή να μας ενημερώσει για το τι ώρα θα γίνει το ραντεβού, με τους εκπροσώπους. Δεν απάντησε ποτέ και δεν σήκωσε κανένα τηλέφωνο.

Όσον αφορά τον κ. Αδαμίδη, η υπομονή μας εξαντλείται! Δεν πέφτουμε βέβαια, από τα σύννεφα, καθώς αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο «τίμιος» Αδαμίδης, ο οποίος εμφανιζόταν στα Διοικητικά Συμβούλια και ήθελε όλα να γίνονται με απόφαση του ΔΣ και νομότυπα. Μπορεί να μας εξηγήσει με ποια ιδιότητα πήγε στην ΕΓΟ; Με ποια ιδιότητα «αποφάσιζε» για το αγωνιστικό πρόγραμμα; Με ποια ιδιότητα παραπληροφορούσε τον κ. Βασιλειάδη; Ποιος του έδωσε την άδεια να πάει αντί του προέδρου της ομοσπονδίας κ. Τσουρούπη και του γ.γ. κ. Ζορμπά; Ποιος αποφάσισε να πάρει όλους αυτούς τους κυρίους μαζί του; Και μάλιστα να μπουν τα ονόματά τους σε ανακοίνωση της ΕΓΟ, χωρίς αυτή να έχει πάρει έγκριση Διοικητικού Συμβουλίου.

Αραγε οι αποφάσεις της ΕΓΟ βγαίνουν μόνο με απόφαση ή κατ’ εντολή του προέδρου;

Κι επειδή το… έγκλημα είναι οργανωμένο, ο κ. Αδαμίδης θα λογοδοτήσει για τις μηχανορραφίες που έκανε, κάνει και είναι σίγουρο ότι με τι συμπεριφορά του θα κάνει και στο μέλλον εις βάρος του Ελληνικού Μπόουλινγκ.

Αλλωστε απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι μόνο η καρέκλα του τον νοιάζει…

Οφείλουμε, όμως να ενημερώσουμε τους αθλητές μας, τους προπονητές μας και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε αυτή την Ομοσπονδία ότι η στάση αυτή δε θα περάσει.

Η ΕΟΜ ζητάει επίσημα από την ΕΓΟ να ανακαλέσει την ανακοίνωση της. Είναι απαράδεκτο να συζητάει με ανθρώπους αναρμόδιους και χωρίς καμία ιδιότητα και πόσο μάλλον να τους αποκαλεί «εκπροσώπους» του ελληνικού Μπόουλινγκ.

Αν επιθυμεί η ΕΓΟ ραντεβού για το αγωνιστικό πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο αφορά το Μπόουλινγκ θα πρέπει να μιλήσει με τη νόμιμη διοίκηση. Με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι και εκλεγμένοι να πάρουν τέτοιες αποφάσεις…

Περιμένουμε άμεσα να διορθωθεί αυτό το τεράστιο σφάλμα στο οποίο υπέπεσε η ΕΓΟ.

Τέλος όσον αφορά τον κ. Αδαμίδη, και το επιτελείο» του, θα κληθούν άμεσα να δώσουν εξηγήσεις, καθώς όσο κι αν προσπαθούν να διαλύσουν την ομοσπονδία δεν θα τα καταφέρουν».

«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies