Volleyleague: MVP ο Μίχαλι

Volleyleague: MVP ο Μίχαλι

Ο βολεϊμπολίστας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ιβάν Μίχαλι, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που παίκτης του Εθνικού λαμβάνει τίτλο MVP φέτος μετά τον Γιώργο Παπάζογλου (2η αγωνιστική). Ο Ιβάν Μίχαλι στη νίκη της ομάδας του με 3-0 στην Ορεστιάδα σημείωσε 17 πόντους εκ των οποίων οι 10 ήταν από μπλοκ και οι 7 από επιθέσεις (7/9, ποσοστό αποτελεσματικότητας 78%).

Ο Κροάτης κεντρικός είναι γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1990 και έχει ύψος 2.10. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην κροατική Μλάντοστ και είναι από τους κορυφαίους κεντρικούς του φετινού πρωταθλήματος.

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα αυτή η διάκριση. Την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και τους οπαδούς μας που μας στηρίζουν», είπε ο Κροάτης κεντρικός και πρόσθεσε: «Και εγώ και η σύντροφος μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι στην Ελλάδα. Όλοι στην Αλεξανδρούπολη μας έχουν αγκαλιάσει και σαν αθλητές αλλά και προσωπικά. Αισθάνομαι πολύ οικεία. Νομίζω πως είμαι στο σπίτι μου. Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ ωραία παρά την οικονομική κρίση».

Για για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, ο 25χρονος βολεϊμπολίστας, είπε: «Αν το γήπεδο είναι γεμάτο και ο κόσμος μας δώσει ώθηση μπορούμε να πετύχουμε να πάμε τον αγώνα στο χρυσό σετ. Θα χρειαστεί εκ μέρους μας καλός ρυθμός και υπομονή. Θα είναι δύσκολη προσπάθεια αλλά δεν είναι ακατόρθωτος ο στόχος».



Euroleague, Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτοί σφυρίζουν το Game 4
Euroleague, Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτοί σφυρίζουν το Game 4
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: «Βασιλική» παράταση ή «ερυθρόλευκη» πρόκριση
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: «Βασιλική» παράταση ή «ερυθρόλευκη» πρόκριση
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved