Ολυμπιακός: Πήρε το ντέρμπι με Ορεστιάδα

Ολυμπιακός: Πήρε το ντέρμπι με Ορεστιάδα

Τη νίκη με 3-1 σετ στην Ορεστιάδα για την 7η αγωνιστική της Volleyleague πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» μπροστά σε 2.000 θεατές.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη μαχητική ακριτική ομάδα που προσπάθησε να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-23, 19-25, 22-25).

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Δεληκώστας): Δημητριάδης 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Λούνα 20 (16/43 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Αλεξάντροφ 8 (5/15 επ, 3 μπλοκ, 31% υπ - 8% άριστες), Τόμσον 6 (4/10 επ, 2 άσσοι), Ποτολίδης 10 (5/8 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ), Ριζόπουλος 18 (17/24 επ, 1 μπλοκ, 72% υπ - 56% άριστες) / Κωνσταντινίδης (λ. 66% υπ - 47% άριστες), Σκαρλατίδης, Διαμαντίδης, Γκουιγιέρμε 2 (2/4 επ, 100% υπ - 67% άριστες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Γιούρισιτς 9 (6/9 επ, 3 μπλοκ), Ντιάτσκοφ 17 (14/27 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 39% υπ - 33% άριστες), Προύσαλης, Κοκκινάκης 11 (9/19 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 62% υπ - 31% άριστες), Τακουρίδης 5 (4/6 επ, 1 μπλοκ), Τζελάτι 18 (15/23 επ, 3 μπλοκ) / Στεφάνου (λ. - 88% υπ - 46% άριστες), Μαρούλης, Σωτηρίου, Σμαραγδής, Πελεκούδας 5 (2/4 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ).

O προπονητής του Ολυμπιακού, Δημητρης Καζάζης, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Σε πολλά σημεία ήταν εμφανής η έλλειψη ενέργειας και καθαρού μυαλού. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν καλή δουλειά και μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Ειδικά οι δύο μας ακραίοι έχουν ταλαιπωρηθεί λόγω της απουσίας των Χριστοφιδέλη και Κλαρκ. Είναι φυσιολογικό και απί δευτέρα πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μαζί και θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Ο Μαρούλης και ο Πελεκούδας είναι παιδιά που μπορούν αν ανταπεξέλθουν σε τέτοια παιχνίδια και για αυτό βρίσκονται στον Ολυμπιακό».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Αινείας Τζελάτι, είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είναι δύσκολο να έχει και το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη . Σήμερα παίχτηκε ωραίο βόλεϊ, παίξαμε καλά και νικήσαμε».

Ο τεχνικός του Α.Ο.Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, τόνισε: «Ο αγώνας κρίθηκε στο μπλακ αουτ που είχαμε στο 17-14 του τρίτου σετ. Δεχτήκαμε δύο άσσους από εύκολα σερβις του Πελεκούδα και γύρισε το σετ. Κλειδί του αγώνα ήταν ο Μαρούλης. Παίξαμε καλά πάνω στον Προύσαλη και μας πήρε το παιχνίδι ο Μαρούλης. Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα φτιάξουμε. Είναι το πρώτο κακό παιχνίδι του Λούνα. Είναι καλό το μπλοκ του Ολυμπιακού, αλλά έκανε λάθη και στο μονό μπλοκ. Δικαιούται να είναι και σε μια κακή μέρα. Η Ορεστιάδα μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες».

Ο ακραίος του Α.Ο.Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος, επισήμανε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με νεύρα. Βρέθηκα σε καλή μέρα αλλά χάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι το πιστέψαμε, γιατί είμαστε μια σκληρή ομάδα και έτσι όπως πήγε ο αγώνας θα μπορούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως παράπονο από τη διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τα νεύρα αλλά κάποι άνθρωποι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Ήρθα στην Ορεστιάδα γιατί ξεκίνησα βόλεϊ από αυτή την ομάδα και το Νίκο Σαμαρά. Το όνειρο μας είναι να πάμε ψηλά την ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει καλά, δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι».



Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ διαβάζοντας γράμματα των οπαδών μετά το «αντίο» του (vid)
Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ διαβάζοντας γράμματα των οπαδών μετά το «αντίο» του (vid)
Σπόρτινγκ: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στα «Λιοντάρια» ο Νάνι
Σπόρτινγκ: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στα «Λιοντάρια» ο Νάνι
Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ύποπτοι για διαφθορά Μέσι, Πικέ, Ρουμπιάλες και Τσέφεριν
Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ύποπτοι για διαφθορά Μέσι, Πικέ, Ρουμπιάλες και Τσέφεριν
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved