2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου: Η πρώτη παρουσίαση

2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου: Η πρώτη παρουσίαση

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του 2ου Μαραθωνίου Δρόμου Ναυπλίου που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Το «παρών» έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλας και ο οικοδεσπότης Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

«Είναι πολύ υψηλές οι προσδοκίες που γέννησε ο 1ος Μαραθώνιος και επίσης είναι μεγάλες οι ευθύνες που έχει αναλάβει η οργανωτική επιτροπή για τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, ο οποίος αποτελεί μία διοργάνωση που εκτός από αθλητική χροιά διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα γι αυτό και πρέπει να είμαστε όλοι εδώ στις 15 Μαρτίου του 2015», είπε ο τελευταίος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός τόνισε: «Χαίρομαι λοιπόν γιατί σ’ αυτό τον μακρύ κατάλογο των Μαραθωνίων, προστίθεται με δυναμισμό, και φιλόδοξες προοπτικές ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου. Και πλέον, αποδεδειγμένα όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια δράση με σημαντικά θετικά αποτελέσματα στην τουριστική κίνηση, αλλά και στη διαμόρφωση της ιδιαίτερης εικόνας και ταυτότητας ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής μας. Και ταυτόχρονα βεβαίως, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, μια εξαιρετική αφορμή, να έρθουν περισσότεροι συμπολίτες μας πιο κοντά στην άθληση και στον αθλητισμό, πιο κοντά στο να εισάγουν την καλή και σωτήρια συνήθεια της άθλησης στην καθημερινότητά τους».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος  Χειβιδόπουλος  υπογράμμισε: «Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μαζί σας, στην παρουσίαση του 2ου Μαραθωνίου του Ναυπλίου. Ενός αγώνα που η οργανωτική και λειτουργική του αρτιότητα κατέταξε, από την πρώτη κιόλας χρονιά της διεξαγωγής του, στις σημαντικές αγωνιστικές δράσεις της χώρα μας. Ενός αγώνα που πραγματοποιείται σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, με την οποία όπως γνωρίζετε με συνδέουν έντονα θετικά συναισθήματα και δεσμοί ζωής. Ενός αγώνα που αποτελεί ιδανικό μοντέλο συνέργειας αθλητισμού, πολιτισμού, θεματικού τουρισμού και τοπικής αναπτυξιακής δράσης. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους φορείς της Πόλης, με πρώτο το Δήμο και το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, τους συνεργάτες μας του ΣΕΓΑΣ στην περιοχή, την οργανωτική ομάδα του Αγώνα, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που αγκάλιασε τον Αγώνα και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την πολύ σημαντική συμβολή του στη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και όλους τους χορηγούς που τον ενισχύουν. Θέλω τέλος να καλέσω τους κατοίκους του Ναυπλίου, της Αργολίδας, των κοντινών περιοχών, να δηλώσουν συμμετοχή. Να έρθουν κοντά σε ένα διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved