«Καθάρισε» ο Τσαβδάρης

«Καθάρισε» ο Τσαβδάρης

Ένα γκολ του Τσαβδάρη 12’’ πριν το φινάλε, η ΧΑΝΘ επικράτησε 23-22 των ΙΕΚ Ξυνή, αρχίζοντας με το δεξί το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα μέχρι το εικοσάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά η ΧΑΝΘ με ένα σερί 6-0 πήρε κεφάλι στο σκορ με 12-8 για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το οριακό προβάδισμα των γηπεδούχων (13-12). Στο δεύτερο μέρος η ΧΑΝΘ δεν έχασε μεν ποτέ το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπόρεσε και ποτέ να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας. Η αναμέτρηση ήταν για γερά νεύρα μέχρι το τέλος και κρίθηκε στις δύο τελευταίες επιθέσεις.

Ο τεχνικός της ΧΑΝΙΘ Νίκος Μάντζος είπε: «Ήταν ένα χαρακτηριστικό παιχνίδι πρεμιέρας. Είχαμε νευρικότητα ως ομάδα αφού είχαμε πολλά νέα πρόσωπα και έπρεπε να διαχειριστούμε το νεαρό της ηλικίας μας. Δείξαμε όμως αποτελεσματικότητα σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού και είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική ανταπόκριση των παιδιών. Είναι μια απλή νίκη που βοηθάει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια αλλά στόχος παραμένει η δουλειά μας στο γήπεδο».

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-4, 6-6, 8-8, 12-8, 12-11 (ημ), 14-12, 15-12, 16-15, 18-17, 20-20, 23-22

ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος): Λαγούδης, Ορφανουδάκης, Καφαντάρης 5, Σπυρόπουλος 4, Σαρηγιαννίδης, Παπαδόπουλος Π, Δέσπος 3, Λάππας 1, Ναουμίδης 1, Κόντης 1, Μαυρόπουλος, Αργυρίου 3, Τσαβδάρης 4, Παπαχρήστου, Τζίνεβης, Παπαδόπουλος Ν 1

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (Θόδωρος Γκίνης): Τσακνής, Λέκοβιτς 2, Γκέρτσος 4, Ζαχάρης 1, Φλώρος, Γκουλέ, Κεδέρης 8, Μεχλέρης, Γιαννόπουλος, Φίλης, Κουρέτα, Χελιώτης 1, Γερουλάνος Μ, Γερουλάνος Κ, Χάλαρης 4, Πάβλοβιτς 2

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 4/2, Πέναλτι: 0/1-3/4



Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Παρασκευή - Η πρόγνωση Ζιακόπουλου
Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Παρασκευή - Η πρόγνωση Ζιακόπουλου
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σπάνε τα μετάλλια κατά τους πανηγυρισμούς - Ψάχνουν τον λόγο
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σπάνε τα μετάλλια κατά τους πανηγυρισμούς - Ψάχνουν τον λόγο
Serie A: Η Ρόμα έκανε το καθήκον της μετά το «δώρο» της Λάτσιο
Serie A: Η Ρόμα έκανε το καθήκον της μετά το «δώρο» της Λάτσιο
Super Bowl: Οι 6+1 στιγμές που ξεχώρισαν εντός κι εκτός halftime show
Super Bowl: Οι 6+1 στιγμές που ξεχώρισαν εντός κι εκτός halftime show
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved