Συγχρονισμένη κολύμβηση: Τρεις έκτες θέσεις στο «France Open»
Στην έκτη θέση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος ντουέτο πλασαρίστηκαν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Ευαγγελία Παπάζογλου στο «France Open».
Στους αγώνες της συγχρονισμένης κολύμβησης, που φιλοξενούνται στην πόλη Μοντρέ της Γαλλίας, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες συγκέντρωσαν 87.1000 βαθμούς, μένοντας μακριά από την κορυφή που κατέλαβαν οι Κινέζες Σαν και Χουάνγκ με 92.2000 βαθμούς. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση με 90.3333 βαθμούς οι Ινούι και Μιτσούι από την Ιαπωνία και στην τρίτη θέση με 90.000 βαθμούς οι Ανανάσοβα και Βολόσινα από την Ουκρανία.
Έκτη ήταν η Πλατανιώτη και στον τελικό του τεχνικού μέρους στο σόλο, καθώς βαθμολογήθηκε με 79.8063. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ινούι με 88.2890 βαθμούς, δεύτερη ήταν η Ιταλίδα Σερούτι με 85.1383 βαθμούς και τρίτη η Γαλλίδα Κρετιέν, η οποία συγκέντρωσε 82,3705 βαθμούς. Στην έκτη θέση τερμάτισαν και η Μαρία Αλζιγκούζη-Κομινέα με την Πλατανιώτη στον τελικό του τεχνικού μέρους στο ντουέτο, με 84,5534 βαθμούς. Πρώτες αναδείχθηκαν οι Σαν και Χουάνγκ με 90.5577 βαθμούς, δεύτερες ακολούθησαν οι Ουκρανές Ανανάσοβα και Βολόσινα με 88.9171 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση πήραν οι Ινούι και Μιτσούι που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 88.8897 βαθμούς.