Α1 Βόλεϊ Γυναικών: Δεν έγινε νέα... Χαλάστρα για Ρέθυμνο

Α1 Βόλεϊ Γυναικών: Δεν έγινε νέα... Χαλάστρα για Ρέθυμνο

Τη ρεβάνς για την ήττα του στο προηγούμενο παιχνίδι από τους Μακεδόνες στη Χαλάστρα πήρε ο ΟΠΕΡ που νίκησε τον αντίπαλό του 3-1 για τη 13η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Γυναικών.

Οι Κρητικοί «έπιασαν» τον Ηρακλή στην 7η θέση και είναι πλέον στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

«Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι η σημερινή είναι η πιο κρίσιμη μέχρι την επόμενη. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, συνεχίζουμε τη δουλειά και το μυαλό μας τώρα είναι στο Μαρκόπουλο», είπε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ενώ ο Μανώλης Σκουλικάρης σημείωσε: «Αν και είχαμε τις ευκαιρίες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο σήμερα, είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά στην επίθεση κι αυτό μας κόστισε. Το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια κι εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Το πρόγραμμα, η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της Α1 Βόλεϊ Γυναικών μέσα από τα στατιστικά του Onsports εδώ.

Τα σετ: 25-20, 20-25, 25-14, 25-17.

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Μαυρέα, Καλογριδάκη, Μπόνχεβα, Νίκιτς, Σημαντηράκη –λ / Κατερίνη, Μανωλάκη, Χατζάκη Ρ., Μιχαήλ.

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Δραγουμάνου, Τυφλιώρη, Καετάνο, Μηλοβιάνου, Βεργίδου, Μεταξά, Παλτιμσιτζόγλου –λ / Γιαννακού, Παντελίδου.

*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο Δευτέρα.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
«Πόλεμος» στη EuroLeague: Καταγγέλλει τη Μακάμπι η Βαλένθια
«Πόλεμος» στη EuroLeague: Καταγγέλλει τη Μακάμπι η Βαλένθια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved