MLB: «Κλέφτης» ο Escobar (videos)

MLB: «Κλέφτης» ο Escobar (videos)

Τη home base έκλεψε ο Alcides Escobar και βοήθησε τους Κάνσας Σίτι Ρόαγιαλς να κερδίσουν τους Κλίβελαντ Ίντιανς με 7-2 σε σημαντικό αγώνα.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο πέμπτο inning και συνδυάστηκε με κλέψιμο της δεύτερης βάσης από τον Alex Gordon, αλλά η ενέργεια του Escobar στην επίμαχη φάση ήταν εντυπωσιακή, ενώ ο Μάικ Μουστάκας των «βασιλικών» αρκέστηκε σε 0/3 hits. Ακόμα, οι Μπάλτιμορ Όριολς πήραν σημαντικό 5-3 σε βάρος των Μπόστον Ρεντ Σοξ, έστω με 2-out RBI single του Chris Davis στο δωδέκατο inning, ενώ ο Νικ Μαρκάκης είχε 2/5 hits και ο Shane Victorino (outfielder) των «κόκκινων καλτσών» αποχώρησε πρόωρα με πρόβλημα στον δεξιό αντίχειρα. Εξίσου σημαντική αναμέτρηση έφτασε επίσης στο τρίτο extra inning, στο οποίο οι Τάμπα Μπέι Ρέις κατέβαλαν με 4-3 τους Τέξας Ρέιντζερς μετά από RBI single του Desmond Jennings.

Ταυτόχρονα, ο Mariano Rivera κατέγραψε 4-out save και διασφάλισε το 4-3 των Νιου Γιορκ Γιάνκις επί των Τορόντο Μπλου Τζέις, το οποίο κράτησε τους Νεοϋορκέζους στην «κούρσα» για μία Wild Card, ενώ οι Λος Άντζελες Ντότζερς έχασαν με 9-4 στην έδρα των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, οπότε δεν μπόρεσαν να «φιξάρουν» την πρώτη θέση της NL West. Στο μεταξύ, οι Ατλάντα Μπρέιβς απέφυγαν τριπλό sweep με το 5-2 σε βάρος των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά σε μία θέση, που οδηγεί στην postseason του MLB.

Από την πλευρά τους, οι Σιάτλ Μάρινερς κέρδισαν τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς με 8-0 χάρη σε οκτώ shutout innings του Hishashi Iwakuma, ενώ ο Sean Halton πέτυχε το πρώτο Grand Slam της καριέρας εντός του 7-0 των Μιλγουόκι Μπρούερς επί των Σικάγο Καμπς, από το οποίο αποχώρησε πρόωρα ο Jean Segura (infielder) εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί πόδι. Τραυματισμένος αποχώρησε και ο Matt Adams (infielder) από το 4-3 των πρωτοπόρων της NL Central, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, εναντίον των Κολοράντο Ρόκις, που απώλεσαν τον Michael Cuddyer (outfielder).

Την ίδια ώρα, οι δεύτεροι της NL Central, Πίτσμπουργκ Πάιρετς, ηττήθηκαν με 3-2 από τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες, αφού ο Mark Melancon απώλεσε save στο ένατο inning, ενώ οι τρίτοι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς έφτασαν στο δέκατο τρίτο inning, αλλά κέρδισαν τους Χιούστον Άστρος με 6-5. Τέλος, οι Νιου Γιορκ Μετς επικράτησαν των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς με 5-4 χάρη σε τέσσερα runs στο ένατο inning, ενώ οι Μαϊάμι Μάρλινς επιβλήθηκαν των Φιλαδέλφεια Φίλις με 4-3 χάρη σε home run του Ed Lucas στο δέκατο inning.

Δείτε highlights από όλα τα παιχνίδια στην επίσημη ιστοσελίδα του MLB.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μινεσότα Τουίνς 3-4
Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Έιντζελς 4-5 στο 11ο inning (4-4 κ.α.)
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Ατλάντα Μπρέιβς 2-5
Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς 3-4 στο 10ο inning (3-3 κ.α.)
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 2-3
Τορόντο Μπλου Τζέις-Νιου Γιορκ Γιάνκις 3-4
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σιάτλ Μάρινερς 0-8
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς 3-5 στο 12ο inning (3-3 κ.α.)
Νιου Γιορκ Μετς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 5-4
Τάμπα Μπέι Ρέις-Τέξας Ρέιντζερς 4-3 στο 12ο inning (2-2 κ.α.)
Κάνσας Σίτι Ρόαγιαλς-Κλίβελαντ Ίντιανς 7-2
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σικάγο Καμπς 7-0
Χιούστον Άστρος-Σινσινάτι Ρεντς 5-6 στο 13ο inning (4-4 κ.α.)
Κολοράντο Ρόκις-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 3-4
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς 9-4

Και οι βαθμολογίες:

AL EAST

ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ

Μπόστον Ρεντ Σοξ

92-61

Τάμπα Μπέι Ρέις

83-68

Μπάλτιμορ Όριολς

81-70

Νιου Γιορκ Γιάνκις

80-72

Χ-Τορόντο Μπλου Τζέις

69-82

AL CENTRAL

ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ

Ντιτρόιτ Τάιγκερς

88-64

Κλίβελαντ Ίντιανς

82-70

Κάνσας Σίτι Ρόαγιαλς

80-72

Χ-Μινεσότα Τουίνς

65-86

Χ-Σικάγο Ουάιτ Σοξ

60-92

AL WEST

ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ

Όκλαντ Αθλέτικς

89-63

Τέξας Ρέιντζερς

82-69

Λος Άντζελες Έιντζελς

74-78

Χ-Σιάτλ Μάρινερς

67-85

X-Χιούστον Άστρος

51-101

NL EAST

ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ

Ατλάντα Μπρέιβς

90-62

Ουάσινγκτον Νάσιοναλς

81-71

Χ-Φιλαδέλφεια Φίλις

71-81

Χ-Νιου Γιορκ Μετς

68-83

X-Μαϊάμι Μάρλινς

56-96

NL CENTRAL

ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ

Σέιντ Λούις Κάρντιναλς

89-63

Πίτσμπουργκ Πάιρετς

87-65

Σινσινάτι Ρεντς

87-66

Χ-Μιλγουόκι Μπρούερς

68-83

Χ-Σικάγο Καμπς

63-89

NL WEST

ΝΙΚΕΣ-ΗΤΤΕΣ

Λος Άντζελες Ντότζερς

87-65

Αριζόνα Ντάιμοντμπακς

77-74

X-Σαν Ντιέγκο Πάντρες

71-80

Χ-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς

70-82

Χ-Κολοράντο Ρόκις

69-84

Σημείωση: Στα playoffs προκρίνονται ο πρώτος από κάθε όμιλο και οι δύο επόμενες καλύτερες ομάδες (σ.σ. Wild Cards) κάθε λίγκας (σ.σ. AL & NL).

Χ-Αποκλείστηκε από την postseason.

MLB: «Κλέφτης» ο Escobar (videos)



Ντιόγκο Ζότα: Στην ιδιαίτερη πατρίδα του έφτασε η σορός του παίκτη της Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα: Στην ιδιαίτερη πατρίδα του έφτασε η σορός του παίκτη της Λίβερπουλ
Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο Βαλαντσιούνας πάει στον ΠΑΟ» - Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο Βαλαντσιούνας πάει στον ΠΑΟ» - Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/07)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/07)
Διακοπές στην Ελλάδα για τον Μάικλ Τζόρνταν: Πόσο κοστίζει το απίθανο σούπεργιοτ του
Διακοπές στην Ελλάδα για τον Μάικλ Τζόρνταν: Πόσο κοστίζει το απίθανο σούπεργιοτ του
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved