Ηρακλής: «Πυρά» Κράβαρικ κατά ΕΣΑΠ για Σαμαρά

Ηρακλής: «Πυρά» Κράβαρικ κατά ΕΣΑΠ για Σαμαρά

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ, ο Αντρέι Κράβαρικ ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, «αδειάζοντας» τον πρόεδρο της Λίγκας, Παντελή Ταρνατώρο.

«Τον πήρα τηλέφωνο να του πω πως δεν πρέπει να γίνει το ματς. Χάσαμε έναν άνθρωπο. Αλλά εκείνος μου έλεγε δικαιολογίες», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «Γηραιού» και πρόσθεσε:

«Λένε για κανονισμούς και προκηρύξεις. Τόσες φορές δεν έχουν τιμήσει τον νόμο. Έφυγε ένας άνθρωπος, τι να λέμε… Ντροπή σας κύριοι»! Προλαβαίνοντας, μάλιστα, τους κακεντρεχείς που θα έλεγαν πως ο Ηρακλής δεν ήθελε έτσι κι αλλιώς να γίνει το παιχνίδι λόγω της απουσίας του Τζιουμάκα, συνέχισε: «Μίλησα με τον Γιάννη Μέλκα και του είπα πως όποτε και να γίνει το παιχνίδι, θα άφηνα τον Τζιουμάκα εκτός αποστολής» και κατέληξε: «Είναι ντροπή που παίξαμε βόλεϊ σήμερα»!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πάντως, κράτησε αποστάσεις για το θέμα, σχολιάζοντας: «Θα μπορούσε η ΕΣΑΠ να είχε αναβάλει τους αγώνες. Από τη στιγμή όμως που δεν το έκανε δεν μπορώ εγώ σαν προπονητής ή οι παίκτες να πουν κάτι. Υπάρχει η διοργανώτρια αρχή που παίρνει τις αποφάσεις».

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση του Ηρακλή, η οποία κάνει λόγο για έλλειψη ανθρωπιάς…

Αναλυτικά, σε αυτήν αναφέρεται:

«Κύριοι της ΕΣΑΠ να σας χαιρόμαστε και να σας χαίρονται.

Μέσα σε αυτούς είμαστε κι εμείς μόνο που κατά κοινή ομολογία εμείς είμαστε άνθρωποι με αισθήματα και δεν βλέπουμε το άθλημα του βόλεϊ αποκλειστικά πίσω από συμφωνίες, νόμους, και καταστατικά. Σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, στην έδρα της ομάδας μας, ο προπονητής μας και όλο το επιτελείο του πάγκου ήταν ντυμένο στα μαύρα. Ξέρετε για πιο λόγο ή θέλετε να σας τον μεταφέρουμε και γραπτώς;

Κύριοι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πενθεί για το χαμό ενός αθλητή που πέρασε φορώντας τη φανέλα της ομάδας και συμβάλλοντας τα μέγιστα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Εμείς από την πλευρά μας φοράμε παντελόνια, δίνουμε λόγο και δεν παίζουμε κανένα κρυφτό πίσω από προκηρύξεις και νόμους του ελληνικού κράτους. Ανεξάρτητα από το σημερινό αγωνιστικό αποτέλεσμα, ο προπονητής μας κύριοι πήρε την πρωτοβουλία και την απόφαση σε συνεννόηση με τον τεχνικό της αντίπαλης ομάδας, να ζητήσει την αναβολή του αγώνα.

Χωρίς να παίζει ρόλο η παρουσία ή όχι του αθλητή μας Τζιουμάκα που παρεμπιπτόντως αποτελεί το φόβο και τον τρόμο η συμμετοχή του στο ρόστερ μας. Συμφωνία ανάμεσα σε δύο άνδρες που αγωνίστηκαν μαζί με το Νίκο Σαμαρά και πόνεσαν στην είδηση της απώλειάς του. Συμφώνησαν στον εκ νέου ορισμό του αγώνα να είναι εκτός αποστολής ο νεαρός αθλητής μας που βρίσκεται με την Εθνική Παίδων στο εξωτερικό.

Δυστυχώς κύριοι όμως η ανθρωπιά σας είναι μόνο για τα γραφεία και τις ανακοινώσεις. Ο αθλητισμός είναι πάνω απ' όλα ανθρωπιά την οποία δυστυχώς ο χώρος του βόλεϊ έδειξε, σε μια δύσκολη στιγμή, πως δεν διαθέτει. Κύριοι τελικά είστε μόνο για τους ορισμούς και τις προκηρύξεις.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ από την πρώτη ημέρας της ιδρύσεώς του έμαθε να διδάσκει το ήθος κάτι το οποίο δεν έχετε μάθει εσείς από την ενασχόλησή σας με τα κοινά του βόλεϊ. Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ θα το συνεχίσει παρακάμπτοντας όλα τα εμπόδια που θα βρει στο διάβα του είτε σας αρέσει είτε όχι.
Καληνύχτα σας...».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved