ΕΣΑΠ: Διαφωνία με ΕΟΠΕ για το «καρτολίνο»

ΕΣΑΠ: Διαφωνία με ΕΟΠΕ για το «καρτολίνο»

Την αναστολή εφαρμογής του κανονισμού «καρτολίνο» που αποφάσισε η Ομοσπονδία, ζητάει η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (31/10) πραγματοποιήθηκε η 90η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, όπου τα μέλη της αποφάσισαν να ζητήσουν από την ΕΟΠΕ την αναβολή του κανονισμού «καρτολίνο», εκφράζοντας την επιθυμία σύστασης κοινής επιτροπής για την εξέταση όλων των αθλητών που υπάγονται στο συγκεκριμένο κανονικό.

Αναλυτικά, η ΕΣΑΠ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Η ΕΣΑΠ συζήτησε την τελευταία απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ που αφορά την εφαρμογή του κανονισμού «καρτολίνο» και εξέφρασε τη διαφωνία της με την συγκεκριμένη απόφαση της Ομοσπονδίας.
Η ΕΣΑΠ ζητά την αναστολή εφαρμογής της απόφασης αυτής, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αποδεκτό, τότε επιθυμεί να συσταθεί κοινή επιτροπή που θα εξετάσει κατά περίπτωση όλους τους αθλητές οι οποίοι υπάγονται στον συγκεκριμένο κανονισμό προκειμένου να παρθούν αποφάσεις σύμφωνα με τις δεσμεύεις που έχουν δοθεί από την Ομοσπονδία προς την ΕΣΑΠ.

-Συζητήθηκε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και η Επιτροπή πρωταθλήματος παρουσίασε διάφορα αιτήματα αναβολών τα οποία και συζητήθηκαν.

-Συζητήθηκαν θέματα αναδιάρθρωσης των διοικητικών υπηρεσιών της ΕΣΑΠ.
Αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Διευθυντή της ΕΣΑΠ κ. Νίκο Σοφιανό. Το Διοικητικό Συμβουλίου της Ένωσης με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί τον κ. Σοφιανό για την προσφορά του επί σειρά ετών στην ΕΣΑΠ και του εύχεται μεγάλες επιτυχίες στην περαιτέρω επαγγελματική του καριέρα.

-Συζητήθηκε το θέμα συγκρότησης της Επιτροπής Ανάπτυξης και αποφασίστηκε το επόμενο διοικητικό συμβούλιο να ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα «Ανάπτυξη ανδρικού βόλεϊ».H ανανεωμένη Ταραμπάνκο και τα ψώνια του Μποτία
H ανανεωμένη Ταραμπάνκο και τα ψώνια του Μποτία
ΟΦΗ: Επιστροφή στην Αυστραλία για τον Καμάου
ΟΦΗ: Επιστροφή στην Αυστραλία για τον Καμάου
Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Πήρε το θρίλερ και 2-0 ο «Νόλε» στον τελικό του Australian Open (vids)
Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Πήρε το θρίλερ και 2-0 ο «Νόλε» στον τελικό του Australian Open (vids)
Βόλος: Άμυνα σουρωτήρι η ομάδα της Μαγνησίας
Βόλος: Άμυνα σουρωτήρι η ομάδα της Μαγνησίας