Ολυμπιακός: «Βάλε την κολύμβηση στο πρόγραμμά σου»
Ένα πρόγραμμα μαθημάτων που ταιριάζει με την έναρξη της σχολικής περιόδου (2012-13) διαμόρφωσαν οι υπεύθυνοι του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού σε μαθητές των σχολείων, σε νέες και παλιές εγγραφές, αλλά και στα παιδιά της ομάδας.
Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να πάρουν στα χέρια τους ένα κενό πρόγραμμα με τα χρώματα του Ολυμπιακού ώστε να συμπληρώσουν τα μαθήματα τους.
Στο πίσω μέρος του προγράμματος υπάρχουν λεπτομερέστατες πληροφορίες για την Ακαδημία Κολύμβησης.
Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Σπύρος Μπιτσάκης δήλωσε:
«Σκεφτήκαμε να δώσουμε στα παιδιά κάτι το οποίο αυτή την εποχή είναι πολύ χρήσιμο. Θα τα χαροποιήσει γιατί πάντα ένα δώρο από τον Ολυμπιακό είναι χαρά, και παράλληλα θα εξυπηρετήσει και όλους τους γονείς που θέλουν να έχουν πληροφορίες τόσο για το άθλημα της κολύμβησης όσο για τις ακαδημίες μας στα δύο κολυμβητήρια του Πειραιά.
Αντίστοιχο πρόγραμμα θα εκδώσουμε και για τις νέες μας ακαδημίες στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ.
Το σύνθημα "Βάλε κι εσύ την κολύμβηση στο πρόγραμμά σου" δένει με το πρόγραμμα των μαθημάτων και παράλληλα στηρίζει την επιθυμία όλων μας να βάλουν οι γονείς την κολύμβηση και γενικότερα τον αθλητισμό στη ζωή των παιδιών. Ευχαριστώ θερμά τον ερυθρόλευκο υποστηρικτή των ακαδημιών μας για την σεζόν 2012-2013 (κ. Β.Δράμαλη & κ. Π. Μελισσά)».