Φουντούλης: «Στόχος η εξάδα»

Φουντούλης: «Στόχος η εξάδα»

Για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Αϊντχόφεν, μίλησε ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο Γιάννης Φουντούλης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό, «NovaΣΠΟΡ FM», τόνισε ότι ο στόχος της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι η πρόκριση στην εξάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γιάννης Φουντούλης:
 

-Για την προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν: «Είχαμε τον περισσότερο χρόνο προετοιμασίας από όλες τις άλλες εθνικές ομάδες και πιστεύω πως τον αξιοποιήσαμε στο έπακρο. Κάναμε δυνατή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο, νικήσαμε την Ισπανία και στο «Σαμαρτζίδης Cup» βγάλαμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν. Παράλληλα ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι». 

-Για τις κοινές προπονήσεις με το Μαυροβούνιο: «Συνηθίζεται να γίνεται προετοιμασία με μία δυνατή ομάδα. Το Μαυροβούνιο είναι μία ομάδα που θεωρητικά είναι ισχυρότερη από μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία γίναμε καλύτεροι. Είδαμε πού υστερούμε και δέσαμε περισσότερο σαν ομάδα». 

-Για τους στόχους της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Το πού μπορούμε να φτάσουμε είναι δύσκολο να το προβλέψουμε. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στην εξάδα, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα απέναντι σε Ολλανδία, ΠΓΔΜ και Τουρκία, κι ακολούθως να συνεχίσουμε χωρίς άγχος για κάτι καλύτερο απέναντι σε Ουγγαρία και Ιταλία. Η Ουγγαρία έχει επιστροφές μεγάλων παικτών, όπως του Κάσας και του Κις, ενώ η Ιταλία παραμένει δυνατή. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι και σε αυτές τις ομάδες. Πέρα από την πρόκριση στο Προολυμπιακό Τουρνουά, μία παρουσία στην τετράδα θα ήταν το ιδανικό». 

-Για το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία του Ολυμπιακού: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από άλλες χρονιές, καθώς κάποια σωματεία επένδυσαν αρκετά χρήματα. Ο Ολυμπιακός, η Χίος και η Βουλιαγμένη φαίνεται να έχουν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό βοηθά και μας, γιατί παίζοντας πιο δυνατά παιχνίδια διατηρούμαστε σε υψηλό επίπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας. Ολοκληρώθηκε μόνο το πρώτο κομμάτι της σεζόν, όπως είναι δομημένο το πρωτάθλημα, αφού θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχει μία ακόμη διακοπή για το Προολυμπιακό Τουρνουά και φυσικά η τελευταία πριν τα play offs. Ελπίζω να καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε και φέτος οι πρωταθλητές».



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved