Δρίκος: «Τα πάντα κρίνονται στο τέλος»

Δρίκος: «Τα πάντα κρίνονται στο τέλος»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και βέβαιος πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή.

Ο Σωτήρης Δρίκος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero και υποστήριξε πως η νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού ήταν μεν σημαντική ωστόσο δεν έκρινε ακόμα τίποτα για την πορεία του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

«Σίγουρα ήταν σημαντικό ότι τραυματίστηκε ο Φιλίποφ αλλά οι ομάδες είναι αναγκασμένες να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι πάντως κατά γενική ομολογία, ο αντικαταστάτης του τα πήγε πάρα πολύ καλά και ο αγώνας κρίθηκε από την δική μας καλή απόδοση, κυρίως στο μπλοκ και όχι επειδή δεν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά ο τεχνικός του «γηραιού».

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Είναι πάντως ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλα θα κριθούν στο τέλος όταν έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια. Κερδίσαμε και είναι σημαντικό αλλά και να χάναμε δεν θα είχε και τόσο μεγάλη σημασία. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο τίτλος θα κριθεί στα play-off».

Για τους Ντεσπέιν και Πελεκούδα σχολίασε: «Σίγουρα το καλύτερο για μια ομάδα είναι να έχει τον ίδιο κορμό από την προετοιμασία και να μην γίνονται πολλές αλλαγές γιατί αυτό έχει επιπτώσεις στην αγωνιστική συνοχή, όμως δεν συμβαίνει πάντοτε αυτό. Στην συνέχεια παίζει ρόλο η ποιότητα των παικτών που μπαίνουν στην ομάδα ώστε να δέσουν. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κλήθηκαν να βοηθήσουν και ο Πελεκούδας και ο Τανίκ, και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όταν χρειαστεί. Οι νίκες πάντως γεμίζουν αυτοπεποίθηση την ομάδα για την συνέχεια. Για τον Ντεσπέιν, μπορεί να είναι μαζί μας εδώ και 6 εβδομάδες αλλά η ομάδα είχε πλήρη αγωνιστική δράση και δεν μπορέσαμε να δώσουμε κάποιο φιλικό ώστε να πάρει ρυθμό και αγώνες στα πόδια του. Χρειάζεται χρόνο ο Ντεσπέιν για να βρει τον ρυθμό του και την φόρμα του, πιστεύω ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα δούμε όλοι μας τον Ντεσπέιν που ξέρουμε».

Σε ερώτηση για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, απάντησε: «Θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι καθώς και οι 2 ομάδες έχουν κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Δεν παίζει ρόλο ο αγώνας της Σόφιας, και η ΤΣΣΚΑ και ο Ηρακλής είναι άλλες ομάδες τώρα και η Βούλγαροι δείχνουν σε καλή κατάσταση, έχασαν δύσκολα από την Νόλικο και αναβλήθηκε το παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα ώστε να είναι σε καλή κατάσταση με τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι με την αγωνιστική συνοχή που έχουμε ως ομάδα τώρα και με την βοήθεια των φιλάθλων μας, θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος, για το φετινό ξεκίνημα της ομάδας είπε: «Δεν περίμενα να έχουμε αυτό το ξεκίνημα αλλά τώρα που έχουν περάσει τα παιχνίδια και βλέπω τι έγινε, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάει ακόμη καλύτερα, χάσαμε κάποιους βαθμούς που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved