AEK: «Φευγάτος» από την Μπολόνια ο Μόρο, ελπίδες για το… κόλπο γκρόσο η «Ένωση»
Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Νικόλα Μόρο δεν είναι στα πλάνα της Μπολόνια κι οδεύει προς την ΑΕΚ - Τα δεδομένα της υπόθεσης για την απόκτηση του 27χρονου μέσου.
Η περίπτωση του Κροάτη μέσου είναι εξαιρετικά δύσκολη και γι’ αυτό τον λόγο ο Χαβιέ Ριμπάλτα «δούλευε» μια πιο προσιτή περίπτωση.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, όμως, ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο δεν τον υπολογίζει, με το «Tuttomercato» να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να αναφέρει ότι ο Μόρο είναι κοντά στη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ριμπάλτα, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ψάχτηκε για άλλες περιπτώσεις, τις τελευταίες ημέρες δούλεψε πολύ την υπόθεση του Κροάτη και μάλιστα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να τα έχει βρει. Δεδομένα, όμως, οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Μπολόνια δεν είναι τόσο προχωρημένες, όσο παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.