ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0: Πισωγύρισμα για τον μπλοκαρισμένο «δικέφαλο»
Intime

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0: Πισωγύρισμα για τον μπλοκαρισμένο «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0: Η τακτική των φιλοξενούμενων βραχυκύκλωσε τους Θεσσαλονικείς που δεν κατάφεραν να βρουν τρόπους για να σκοράρουν κι έτσι έμειναν στη λευκή ισοπαλία - Τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί! 

Εξαιρετικός τακτικά ο ΟΦΗ, πήγε στην Τούμπα για να «βραχυκυκλώσει» τον ΠΑΟΚ. Το κατάφερε, δεν δέχτηκε πολλές ευκαιρίες και οι Θεσσαλονικείς πέταξαν τη δυνατότητα για αυτοπεποίθηση πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό στα σκουπίδια. Μετά το 0-0 που ήρθε σχεδόν φυσιολογικά, αν κρίνει κανείς απ’ τη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων για τους γηπεδούχους.

Το ματς άρχισε με τον ΠΑΟΚ… φουριόζο. Μόλις στο 2ο λεπτό ο «δικέφαλος» είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Όμως ο Ολιβέιρα σημάδεψε το δοκάρι του Μανδά κι έτσι χάθηκε η δυνατότητα να μπει με το «καλησπέρα» μπροστά στο σκορ ο γηπεδούχος.

Ο «δικέφαλος» συνέχισε επιθετικά, τη στιγμή που ο ΟΦΗ ξεκάθαρα ήθελε να έχει παθητικό ρόλο. Οι Θεσσαλονικείς στο 11’ είδαν τον Νάρεϊ να κάνει ωραία σέντρα, αλλά τελευταία στιγμή η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε.

Η ώρα των πρώτων απειλών για τον ΟΦΗ, ήρθε στο τέταρτο της αναμέτρησης. Ο Ντίκο απέφυγε ωραία τον Κουλιεράκη, αλλά το τελείωμά του από πλάγια θέση δεν ήταν καλό. Στο 20’ ο Μπαλογιάννης σέντραρε, αλλά προ του Ντίκο μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Ένα λεπτό μετά, ο ΠΑΟΚ είχε τον Ζίβκοβιτς που βρήκε ωραία τον Κωνσταντέλια, αυτός τελείωσε τη φάση εντός περιοχής, όμως ο Μανδάς σταθερά μπλόκαρε την μπάλα. Στο 31’ από σέντρα του Νάρεϊ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Θοράρινσον και κατέληξε στον Μανδά.

Η σπουδαία ευκαιρία του ΟΦΗ ήρθε δύο λεπτά μετά το ημίωρο. Ο Τοράλ βρήκε τον Ντίκο που ξέφυγε απ’ τον Ίνγκασον, σούταρε με το αριστερό αλλά ο Κοτάρσκι με εξαιρετική επέμβαση με το ένα χέρι έσωσε την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να γίνει όσο πιο απειλητικός μπορούσε προς το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι απόπειρές του για να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του ΟΦΗ δεν ήταν επιτυχημένες. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να είναι βιαστικοί κυρίως τη στιγμή που έφτανε η ώρα για την τελική πάσα. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν την κυριαρχία, χωρίς τις μεγάλες φάσεις αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Ολιβέιρα.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να απειλήσουν, αλλά το σουτ του Νάρεϊ προ του Λάρσον στο 48’ δεν απείλησε. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους υπήρξε στο 55’, όταν ωραίο σουτ και πάλι του Νάρεϊ έφυγε δίπλα απ’ το δοκάρι.

Ο «δικέφαλος» σκόραρε στο 66’ με τον Αουγκούστο, όμως ο Σάστρε που έκανε τη σέντρα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι έτσι το τέρμα δε μέτρησε. Τα λεπτά κυλούσαν και οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Στο 75’ ο Ολιβέιρα σούταρε, με τον Μανδά να αποκρούει.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 81’, όταν ο Νέιρα βρήκε τον Ντίκο που πέρασε τον Ίνγκασον, αλλά το σουτ δεν ήταν πολύ καλό κι αστόχησε. Έξι λεπτά μετά, ο Κωνσταντέλιας πήρε κεφαλιά με τον Μανδά να μην απειλείται και να μπλοκάρει.

Οι καλύτερες στιγμές του δευτέρου μέρους, ήρθαν μετά το 90’. Αρχικά ο Αουγκούστο βρήκε τον Μπράντον, αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε την προβολή του. Ένα λεπτό μετά, ο Ολιβέιρα σούταρε ωραία, όμως ο Μανδάς ήταν και πάλι εκεί κάνοντας την επέμβαση του ματς και διατηρώντας το 0-0.

Οι Κρητικοί είχαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν στο 2ο λεπτό του έξτρα χρόνου. Ο Ντίκο έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Περέα αλλά αυτός από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Κάπως έτσι οδηγήθηκε η αναμέτρηση στην ολοκλήρωσή της.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (73' Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (65' Μπράντον), Αουγκούστο, Σβαμπ (73' Ντάντας), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (72' Γιαννούλης), Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο (56' Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ (72' Νέιρα), Μπαλογιάννης, Ντίκο (93' Τσιλιανίδης)



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved