Λαμία-Ατρόμητος 1-1: «Μοιρασιά» σε ματς που τα είχε όλα (Videos)
Intime

Λαμία-Ατρόμητος 1-1: «Μοιρασιά» σε ματς που τα είχε όλα (Videos)

Λαμία-Ατρόμητος 1-1: Βαθμοί και εντυπώσεις «μοιράστηκαν» σε ένα γεμάτο παιχνίδι με δύο γκολ, δοκάρι και αποβολή – Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ροτάριου, ισοφάρισε ο Κορνέζος.

Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες ουσιαστικά και τελικά ισόπαλο αποτέλεσμα. Λαμία και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Ροτάριου, για να ισοφαρίζει ο Κορνέζος στο τελικό αποτέλεσμα. Με παίκτη λιγότερο τελείωσε η ομάδα του Παντελίδη λόγω αποβολής του Γκαράνοβ, δοκάρι με τον Φριντγιόνσον είχε ο Ατρόμητος.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Ουσιαστικά στην πρώτη σοβαρή στιγμή της αναμέτρησης, οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό. Ο Κιάρανσον από αριστερά έκανε την προσπάθεια, με την μπάλα να φτάνει στον Ροτάριου που την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, όμως το τέρμα μέτρησε κανονικά κι έτσι νωρίς-νωρίς έγινε το 0-1.

 

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς, καθώς πέρα από το αγωνιστικό στυλ είχε και την ψυχολογία πλέον. Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει στο 17’ για πρώτη φορά, όταν ο Μανούσος έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει χωρίς προβλήματα. Ένα λεπτό μετά, ο ίδιος παίκτης στην κόντρα έπιασε το σουτ, αλλά δεν ήταν καλό για να απειλήσει.

Στο 34’ ο Κεσχρίντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, όμως ο Κορνέζης τον έκοψε πριν γίνει επικίνδυνος. Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τα ηνία στην αναμέτρηση, απέναντι στη Λαμία που άφηνε χώρο και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις παρότι ήταν πίσω στο σκορ.

Ο Σαράνοφ στο 41’ και στο 42’ σταμάτησε τις προσπάθειες των Ρομπάιγ και Κιάρτανσον αντίστοιχα, κρατώντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι στο 44’ έφυγαν στην κόντρα με τον Μπεχαράνο να σουτάρει πολύ άστοχα. Έτσι το σκορ παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λαμία κατόρθωσε να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ στην πρώτη τους επίθεση. Ο Μπεχαράνο εκτέλεσε, ο Κορνέζος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Έτσι μόλις στο 47’ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν, με την ατομική προσπάθεια του Μανούσου στο 52’ να μην έχει αποτέλεσμα καθώς γλίστρησε και το σουτ που δοκίμασε έφυγε άουτ.

Ένα τέταρτο μετά, ουσιαστικά έκανε την πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος, με τον Γκονζάλες στην κόντρα να προσπαθεί να «σκάψει» την μπάλα, αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε.

Τρία λεπτά μετά, η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Φριντγιόνσον μέσα απ’ την περιοχή σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία απείλησε στο 76’ όταν από σέντρα του Τσιλούλη ο Ντε Βινσένσι πήρε την κεφαλιά, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει. Στο 81’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γκαράνοβ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Κεσχρίντα.

Παρά την αλλαγή στις αριθμητικές ισορροπίες, δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ και έτσι το 1-1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Νούνιες (74’ Ντε Βισέντι), Τζανετόπουλος, Μανούσος (61’ Τσιλούλης), Βέργος (84’ Νταβίντ Σιμόν), Σλίβκα, Μπεχαράνο (74’ Τσανδάρης), Γκοράνοβ, Κορνέζος, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχριντά, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79’ Κωτσόπουλος) , Φρίντζονσον (79’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (79’ Τζαβίδας).



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved