Παναθηναϊκός: Προπόνηση υψηλής έντασης – Εκτός πέντε παίκτες
ΙΝΤΙΜΕ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση υψηλής έντασης – Εκτός πέντε παίκτες

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (3/12) ήταν ξεκάθαρα και η πιο δυνατή που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Πέγειας κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανεβάζει την ένταση (ειδικά κατά τη διάρκεια του διπλού), βάζοντας τους παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει και του αυριανού (4/12, 18:00) δεύτερου φιλικού με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Μετά το ζέσταμα, το πρώτο 20λεπτο αφιερώθηκε σε άσκηση με σέντρες από τις δύο πτέρυγες κι εκτελέσεις από το ύψος της μικρής περιοχής, δύο παικτών που έπαιρναν θέση κάθε φορά μπροστά από την εστία. Στις σέντρες από αριστερά ήταν οι Αντόνιο Σαβιέρ, Χουάνκαρ και Φακούντο Σάντσες κι από τα δεξιά οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Κρυπαράκος και Παλάσιος.

Όλοι οι παίκτες έκαναν τουλάχιστον έξι «κύκλους» στη συγκεκριμένη άσκηση, με ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας στα τελειώματα και πολλά ωραία γκολ από τους Παλάσιος, Σπόραρ και Σιδερά. Ακολούθως ο Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε 10 εναντίον 10 κι έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι «πορτοκαλί» ήταν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Συμεωνίδης, Κυριόπουλος, Σαβιέρ, Σπόραρ και οι «μπλε» οι Διούδης (Λοντίγκιν), Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς και Παλάσιος.
Το δίτερμα έληξε 1-1 και τα γκολ πέτυχαν ο 18χρονος Συμφωνίδης για τους «πορτοκαλί» και ο Βέρμπιτς για τους «μπλε» με τον Σλοβένο να κλέβει την μπάλα από τους στόπερ και να προλαβαίνει στην έξοδο τον Μπρινιόλι. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Γιοβάνοβιτς δεν ήταν αρχικά πολύ ικανοποιημένος από την ένταση και στο ημίχρονο τους έκανε μία μικρή ομιλία, δίνοντας επιπλέον οδηγίες για το πώς ήθελε να κινούνται μέσα στο γήπεδο και πως θα έπρεπε να αναπτύσσονται για να αποφεύγουν τις «παγίδες» στο πρέσινγκ.

Μετά το διάλειμμα η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα με τον 60χρονο τεχνικό να δίνει τον ρυθμό απ’ έξω, «μπράβο, τώρα έχουμε παραπάνω ένταση», «πάμε μεγαλύτερη πίεση», επιβραβεύοντας εκείνους που εκτελούσαν σωστά την ανάπτυξη με τις κατάλληλες πάσες, όπως έκανε μετά από μία ωραία ενέργεια του Σαβιέρ, φωνάζοντάς του «μπράβο Αντόνιο».

Στο τέλος του προγράμματος, οι Άντραζ Σπόραρ και Μπερνάρ Ντουάρτε πήραν θέση μπροστά από τη μία εστία, κρατώντας εναλλάξ τους Λοντίγκιν και Μπρινιόλι για εκτελέσεις. Ο Σλοβένος στράικερ κι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπαιρναν την μπάλα από τον Σάρλια (είτε απευθείας, είτε με 1-2), υποδέχονταν την πάσα, περνούσαν ανάμεσα από δύο κοντάρια -που είχαν το ρόλο του αντιπάλου- κι εκτελούσαν προς την εστία.

Ιωαννίδης και Κουρμπέλης δεν προπονήθηκαν λόγω των μικροτραυματισμών τους, ενώ οι Σένκεφελντ, Καμπετσής και Τσέριν έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Σλοβένος έχει μία ενόχληση στη γάμπα, ενώ ο Καμπετσής ταλαιπωρήθηκε έπειτα το φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά από αλλεργία που του δημιούργησε πρήξιμο στο πρόσωπο.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved