Μίτσελ: «Πάμε Λεωφόρο για νίκη – Η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη»
Intime

Μίτσελ: «Πάμε Λεωφόρο για νίκη – Η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη»

Ολυμπιακός: «Καυτή» ατμόσφαιρα, εχθρική όπως συμβαίνει στα ντέρμπι, περιμένει να ζήσει ο Μίτσελ στη Λεωφόρο, με επιθυμία του να νικήσει ξανά στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι τόσο μεγάλη όπως «δείχνουν» οι 10 βαθμοί. Αυτό είπε ο Μίτσελ στην Cosmote, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (6/11). Ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε τις σκέψεις του για το μεγάλο ματς, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι και έτοιμη και βελτιωμένη.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το τι ντέρμπι περιμένει: «Περιμένω ένα δυνατό ντέρμπι, ένα “καυτό” παιχνίδι με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την κάθε ομάδα με το δικό της στυλ παιχνιδιού να προσπαθήσει να το κερδίσει».

Για το τι θυμάται από την προηγούμενη φορά που πήγε στην έδρα του Παναθηναϊκού: «Θυμάμαι μια πραγματικά καυτή έδρα, ένα εχθρικό περιβάλλον, έτσι όπως πρέπει να είναι όταν παίζεις στην έδρα του μεγάλου σου αντιπάλου. Ελπίζω η ατμόσφαιρα να είναι ακριβώς η ίδια και το αποτέλεσμα να είναι πάλι το ίδιο».

Για τον Παναθηναϊκό και το 10 στα 10: «Πραγματικά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και πνευματικά νομίζω πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Ωστόσο, εμείς έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και μπορεί η διαφορά που μας χωρίζει να είναι 10 βαθμοί, όμως στην ουσία δε πιστεύω πως είναι τόσο μεγάλη και εκτιμώ πως το ματς θα είναι ισορροπημένο».

Για το αν βολεύεται ο Παναθηναϊκός απέναντι σε ομάδες που του δίνουν χώρο: «Κάθε ομάδα θα θέλει να παίξει με το δικό της στυλ, με αυτό που την βολεύει και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να της το στερήσει αυτό. Εμείς έχουμε τα κατάλληλα όπλα, έχουμε τις δικές μας αρετές και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό. Κάπως έτσι πιστεύω θα κυλήσει το παιχνίδι, δύο διαφορετικά στυλ που θα προσπαθήσει το ένα να επικρατήσει του άλλου.

Εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον αντίπαλο από την άνεση του. Νομίζω πως αυτό έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και έχει κερδίσει τα παιχνίδια έως τώρα. Έχει επιβάλλει το δικό του στυλ παιχνιδιού και αυτό νομίζω πως σκοπεύει να κάνει ξανά. Αν η κατάσταση πάει κάπως έτσι και στο μεταξύ μας ντέρμπι και προσπαθήσει να το κάνει και σε μας αυτό ίσως τα πράγματα να είναι λίγο πιο δύσκολα γι’ αυτούς.

Η φιλοσοφία μου πάντα σε όλα τα παιχνίδια είναι να παίζω για τη νίκη και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θα πάμε στη Λεωφόρο με στόχο να νικήσουμε. Θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Την προηγούμενη φορά που πήγα σε αυτό το γήπεδο κερδίσαμε το ματς με ένα γκολ στο τέλος και χωρίς να αλλάξουμε τίποτα στον τρόπο που αγωνιζόμασταν έως εκείνο το σημείο».

Για το αν σε αυτά τα ματς παίζουν ρόλο οι στρατηγικές ή το πάθος: «Νομίζω πως χρειάζεται ένα μείγμα όλων αυτών των πραγμάτων. Σε ένα ντέρμπι πρέπει να έχεις όλα αυτά τα συστατικά. Η ομάδα που θα πάει χωρίς κάτι από όλα αυτά να παίξει ένα ντέρμπι σίγουρα θα βρει την κατάσταση εναντίον της. Πρέπει να έχεις συγκέντρωση, εξυπνάδα και πάθος. Όλα αυτά μαζί».

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση: «Νομίζω πως είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος να μας δοθεί ένα ακόμα κίνητρο και να αποδειχθεί μια ακόμα φορά το τι παίζεται αυτή την Κυριακή. Ένας πολύ ωραίος τρόπος να μας δείξει ο κόσμος μας τι ζητάει από εμάς στο ντέρμπι. Αν ο προπονητής πρέπει να δώσει σε κάποιον παίκτη να καταλάβει σε ποιον σύλλογο βρισκόμαστε, τι πρόκειται να γίνει την Κυριακή και απέναντι σε ποιον παίζουμε, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά».



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved