«Μένει μέχρι το καλοκαίρι»

«Μένει μέχρι το καλοκαίρι»

Παίκτης του Ηρακλή τουλάχιστον ως το καλοκαίρι θα είναι ο Απόστολος Βέλλιος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Τάκης στον «NovaΣΠΟΡ Fm».

Το ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του «Γηραιού» ο Απόστολος Βέλλιος υποστήριξε ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ανέφερε: «Είναι οριστικό πλέον, πως ο Βέλλιος θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Ηρακλή. Έγινε λίγο κουραστικό αυτό το σίριαλ. Πέρα από την πρόταση της ΑΕΚ, μας προσέγγισαν και δύο ομάδες από το εξωτερικό. Φαντάζομαι ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και ο ίδιος και οι οικείοι του και θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και τώρα είναι η στιγμή για να κάνει το πρώτο του καλό συμβόλαιο», είπε αρχικά, ενώ ερωτώμενος για το αν έχει έρθει η ώρα να κάνει το άλμα, πρόσθεσε: «Θεωρώ πως πριν αποφασίσει να ανοίξει τα… φτερά του, θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να το κάνει. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα θέση βασικού στον Ηρακλή, ο κ.Τάκης επεσήμανε: «Σιγά σιγά παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τα νέα παιδιά πρέπει να μπαίνουν σταδιακά και ουσιαστικά μέσα στην ομάδα και όχι να είναι απλά… φωτοβολίδες. Ο Βέλλιος παίρνει όλο και περισσότερο το χρόνο που του αναλογεί και του αξίζει», ενώ για το αν υπάρχει πρόθεση από τον ποδοσφαιριστή να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω αν έχει συμφωνήσει. Εγώ ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Ηρακλής για να τον κρατήσει. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι η πρόταση που του έγινε στην παρούσα φάση, φτάνει στα όρια των δυνατοτήτων της ομάδας μας».

Στη συνέχεια ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα υπολογίζεται κανονικά, ακόμα και σε περίπτωση που υπογράψει τώρα σε άλλη ομάδα: «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα ανήκει στον Ηρακλή. Ανάλογα με τις ανάγκες θα χρησιμοποιείται όπως κάθε άλλος ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ηρακλή» και συνέχισε μιλώντας για το γεγονός πως η πρόταση του «γηραιού» δεν έγινε νωρίτερα: «Δεν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτό. Κρίναμε πως τώρα έπρεπε να γίνει και τώρα την κάναμε. Κάθε αθλητής έχει την δυνατότητα να σκέφτεται και να λειτουργεί ελεύθερα».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του Ηρακλή, μίλησε για τους νέους παίκτες που ακολουθούν τον Βέλλιο: «Στον Ηρακλή ξέρετε καλά ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες και συνεχώς παράγονται νέοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Βέλλιος, ο Κατσικάς κ.ά. Υπάρχει μια φουρνιά νέων παιδιών, που είναι έτοιμα να διακριθούν», ενώ τέλος ξεκαθάρισε πως έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή στην τρέχουσα περίοδο.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved