Ιωνικός-Βόλος 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στη Νίκαια (photos+videos)

Ιωνικός-Βόλος 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στη Νίκαια (photos+videos)

Ιωνικός-Βόλος: Ο Μάντζης πέτυχε δύο γκολ, αλλά οι «κυανέρυθροι» απάντησαν.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης, με Ιωνικό και Βόλο να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Βέβαια, το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ρομέρο, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 18’ μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, αλλά συνήλθε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο Μάντζης πέτυχε γκολ στο 3’ και το 52’ για τον Ιωνικό, αλλά ο Βόλος μέσα σε ένα πεντάλεπτο ισοφάρισε με τους Φερνάντες (65’) και εύστοχο πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 70’.

Ξεκίνημα με γκολ ο Μάντζης

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ιωνικός απέναντι στον Βόλο, καθώς μόλις στο 3’ ο Μάντζης με κεφαλιά από κόρνερ του Άοσμαν πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 8’ ο Λένις πέρασε και τον Κλέιμαν, αλλά ο Ρομέρο έσωσε την ομάδα του.

«Πάγωσαν» με Ρομέρο

Στο 18’ ο Ρομέρο έπεσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και άπαντες «πάγωσαν» όλοι μαζεύτηκαν γύρω του ενώ άμεσα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων. Ο Ουρουγουανός άσος συνήλθε στη συνέχεια και μάλιστα στάθηκε στα πόδια του, αλλά μεταφέρθηκε εκτός με το φορείο και ακολούθως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Μουδιασμένη συνέχεια

Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι, αλλά οι παίκτες ήταν μουδιασμένοι. Ο Ιωνικός συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 43’ ο Κλέιμαν απέκρουσε την κεφαλιά του Μύγα. Κάποιες προσπάθειες του Βόλου στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων δεν ανησύχησαν τον Χουτεσιώτη.

Νέο γκολ ο Μάντζης

Ο Ιωνικός ξεκίνησε και πάλι καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Στο 52’ ο Άοσμαν έβγαλε την ασίστ για τον Μάντζη κι εκείνος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0.

Άμεση αντίδραση Βόλου

Ο Βόλος αμέσως επιχείρησε να απαντήσει και ανέβασε στροφές. Στο 64’ ο Φαν Βέερτ σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, ο Φερνάντες με τρομερό σουτ μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 69’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μύγα μέσα στην περιοχή. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, επιβεβαιώνοντας την παράβαση. Ο Φαν Βέερτ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μετά από τα δύο γκολ των «κυανέρυθρων», αλλά τα σουτ των Τουράμ, Πλατέλλα δεν ανησύχησαν τον Κλέιμαν.

Στο 84’ ο Φαν Βέερτ άγγιξε το τρίτο γκολ για τον Βόλο, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του.

Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Άοσμαν (76’ Κιάκος), Σάντσες, Κάνιας, Ρομαό, Ντάλσιο (76’ Πλατέλλας), Λένις (84’ Βαλέντε / 90+3’ Τσιριγώτης), Μάντζης (76’ Τουράμ).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκιουλέν, Άλχο, Φεράρι, Ρομέρο (25’ Ρινέρ), Πουρίτα (54’ Ρεγκατίν), Φερνάντες, Νίνης (54’ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μπαρτόλο (77’ Ροσέρο), Φαν Βέερτ.



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved