Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Νίκησε σβηστά στη βροχή ο «Δικέφαλος»

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Νίκησε σβηστά στη βροχή ο «Δικέφαλος»

Λαμία-ΠΑΟΚ: Παρά τις πολλές αλλαγές, οι «ασπρόμαυροι» πήραν το «διπλό» στο «Αθ. Διάκος».

Με επαγγελματικό τρόπο, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το «Αθ. Διάκος», επικρατώντας 2-0 της Λαμίας. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και με τα γκολ του Ζαμπά και Μιχαηλίδη, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Αντίθετα, η ομάδα του Φέστα ξύπνησε αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν έχει ένα δοκάρι στο 67’, στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Τζιανλούκα Φέστα στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας επέλεξε τον Γκαραβέλη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην επίθεση έβαλε τον Καραμάνο, με τους Ταϊρόν, Ελευθεριάδη και Μανούσο να τον πλαισιώνουν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, προχώρησε σε οκτώ αλλαγές, για να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες. Στα χαφ θα είναι και πάλι οι Σβαμπ, Σοάρες, ενώ θέση βασικού πήραν οι Ελ Καντουρί, Ζαμπά και Τσόλακ.

Λιγοστές φάσεις και δυνατή βροχή

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός στο «Αθανάσιος Διάκος» από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα τη Λαμία. Η δυνατή βροχή δυσκόλευε τους παίκτες και των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Γκαραβέλη, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα.

Γκολ ο Ζαμπά

Στο 35’ ο Ζαμπά σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, γιατί στην εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε εκτός γραμμής. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα.

Ο Σβαμπ έβγαλε μια μπαλιά 30 μέτρων για τον Ζαμπά, ο οποίος ταχύτατα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γκαραβέλη γράφοντας το 0-1.

Η πρώτη φάση για τη Λαμία σημειώθηκε στο 40’, με την εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη να περνά άουτ. Στο 45’ μια κεφαλιά του Ελ Καντουρί δεν βρήκε στόχο.

Καρφωτή κεφαλιά Μιχαηλίδη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το ματς με τη Λαμία και στο 52’ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Από εκτέλεση φάουλ του Μουργκ στο 52’, ο Μιχαηλίδης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά και το δεύτερο γκολ, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, με τη Λαμία να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

Χαμένες ευκαιρίες

Ο Ζαμπά αστόχησε σουτ στο 55’ και στο 57’ ο Γκαραβέλης σταμάτησε το σουτ του Μουργκ. Στο 61’ ο γκολκίπερ της Λαμίας μπλόκαρε το σουτ του Ζαμπά.

Δοκάρι η Λαμία

Η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 67’ ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 77’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κούρτιτς μέσα στην περιοχή, αλλά διαιτητής και VAR το θεώρησαν ακούσιο.

Στα τελευταία λεπτά, δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη και τη Λαμία να χάνει ένα ακόμη παιχνίδι.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Λούκας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (81’ Μαζουλουξής), Νούνιες, Ταϊρόν (54’ Μπαγκουρά), Ελευθεριάδης (67’ Τσούκαλος), Μανούσος, Καραμάνος (81’ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον (69’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ, Σοάρες (76’ Κούρτιτς), Ελ Καντουρί, Μουργκ (69’ Ζίβκοβιτς Α.), Ζαμπά, Τσόλακ (81’ Άκποπ).



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved