ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Ναμπί γλίτωσε τους Κρητικούς

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Ναμπί γλίτωσε τους Κρητικούς

Ο Ναμπί στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό για τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ.

Με γκολ του Ναμπί στις καθυστερήσεις, ο ΟΦΗ κατάφερε να γλιτώσει την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Οι Κρητικοί ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας ευκαιρίες και έχοντας δύο δοκάρια, με τους Νέιρα και Τοράλ. Ωστόσο, στο 54’ ο Περέα σε μια αντεπίθεση πέτυχε το 0-1.

Ο ΟΦΗ πίεσε ασφυκτικά και τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο σουτ του Ναμπί στις καθυστερήσεις. Αυτό ήταν και το δίκαιο αποτέλεσμα, μιας και οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο νεαρός Βασίλης Σούλης έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις.

Με απουσίες και προβλήματα παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ όμως ήταν πιο κινητικός και έφτανε πιο συχνά στην εστία του Σούλη, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 4’ ο Σούλης απέκρουσε σουτ του Λάμπρου, που είχε κοντράρει και στον Εραμούσπε, ενώ στο 16’ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε. Στο 19’ οι παίκτες των Κρητικών έκρυψαν τη μπάλα, ο Τσιλιανίδης επιχείρησε το γέμισμα για τον φαν Ντάινεν, αλλά ο Πίρσμαν έκοψε σωτήρια.

Στο 22’ ο ΠΑΣ απείλησε, αλλά ο Περέα δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα στο γύρισμα του Σάλιακα. Ο ΟΦΗ συνέχισε να απειλεί και στο 23’ ο Νέιρα έπιασε επικίνδυνο σουτ, το οποίο βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Στο 34’ ο Σούλης απέκρουσε το σουτ του Τσιλιανίδη, ενώ στο 39’ απέκρουσε το πλασέ του φαν Ντάινεν. Στο 45+1’ ο Νέιρα δεν μπόρεσε πάλι να νικήσει τον νεαρό γκολκίπερ του ΠΑΣ. Στο 44’ είχε προηγηθεί μια καλή φάση για τους Ηπειρώτες, αλλά ο Βάτερμαν απέκρουσε το σουτ του Πίρσμαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ και πάλι να έχει τον έλεγχο του αγώνα και τον Νέιρα στο 48’ να χάνει από το ημικύκλιο χωρίς πίεση την ευκαιρία να σκοράρει.

Ο ΠΑΣ έψαχνε τις αντεπιθέσεις και στο 54’ ο Περέα βγήκε με χώρο μπροστά του, πέρασε τον Πασαλίδη και πλάσαρε τον Βάτερμαν για το 0-1.

Ο Νίκος Νιόπλιας φρέσκαρε την επίθεσή του και στο 61’ ο Τοράλ σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά. Στο 63’ ο Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά από καλή θέση.

Ο ΟΦΗ είχε κλείσει τον ΠΑΣ στα καρέ του, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Σούλη. Με τις αρκετές αλλαγές οι Κρητικοί δεν είχαν σαφές πλάνο και δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους, καθώς οι Ηπειρώτες αμύνονταν σωστά.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε στις καθυστερήσεις, με τον Ναμπί να κάνει το σουτ στο 90+3’, η μπάλα κόντραρε στον Εραμούσπε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90’ Ναμπί), Γκαγιέγος (74’ Καστάνιος), Νέιρα (61’ Τοράλ), Τσιλιανίδης (61’ Ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, φαν Ντάινεν (61’ Ντουρμισάι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Μπρένερ (46’ Στάνκο), Περέα, Μιλιντσεάνου (71’ Μίνα).



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved