Προβληματίζει ο Ατρόμητος, εντυπωσιακός Απόλλων! (Videos+Photos)

Προβληματίζει ο Ατρόμητος, εντυπωσιακός Απόλλων! (Videos+Photos)

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση.

Η καθυστερημένη έναρξη Πρωταθλήματος, ανάγκασε τις ομάδες της Super League να δώσουν φιλικά μεταξύ τους. Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι. Σε μια αναμέτρηση που αποτέλεσε αιτία προβληματισμού για το «αστέρι» και ικανοποίησης για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Η ομάδα του Πετράκη με ανατροπή επικράτησε 3-1 κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος που θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Αντίθετα, ο Ατρόμητος συνεχίζει να μην έχει καλή εικόνα στα φιλικά. Κυρίως, όμως, δε δείχνει να βελτιώνεται από αναμέτρηση σε αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’. Μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε, έγινε μια κεφαλιά, με τον Κλωναρίδη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με προβολή να ανοίγει το σκορ.

 

Η «απάντηση» του Απόλλωνα ήταν άμεση. Μόλις ένα λεπτό μετά. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Στρούγγης έκανε λάθος εκτίμηση και δεν μπόρεσε να διώξει με το κεφάλι. Ο Σαχλί έγινε κάτοχος και φάτσα με την εστία δεν έκανε λάθος για το 1-1.

 

Η ανατροπή έγινε στο 13’. Η πίεση του Απόλλωνα έφερε το λάθος για τον Ατρόμητο. Ο Σλίβκα γύρισε στον Τσιλούλη με το σουτ του τελευταίου να διώχνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Όμως η μπάλα έφτασε στον Ντάουντα που έκανε το 1-2!

 

Το τρίτο γκολ του Απόλλωνα ήταν και το ομορφότερο. Στο 43ο λεπτό, ο Ματέι έγινε κάτοχος εκτός περιοχής «Ζύγισε» το πόδι του και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Ατρόμητου για το 3-1 των φιλοξενούμενων!

 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δίχως όμως να είναι απειλητικοί ουσιαστικά. Έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο 57’ με τον Κλωναρίδη να αστοχεί προ κενής εστίας! Το 1-3 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Δίνοντας τη φιλική νίκη στον Απόλλωνα που έδειξε πιο έτοιμος συγκριτικά με τον Ατρόμητο που συνεχίζει να προβληματίζει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστελιάνο, Σόλομον, Νάτσος, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Κουλούρης

Έπαιξαν και οι: Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Καρτάλης, Κωτσόπουλος, Χατζηισαϊας, Νταβιώτης, Ντένιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι, Τσιλούλης, Σαχλί, Ντάουντα

Έπαιξαν και οι: Κραγιόπουλος, Βιτλής, Ιωαννίδης, Κότσαρης, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης.

 

 



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved