Παναιτωλικός: Το μήνυμα του Μπαρμπόσα για τη νέα σεζόν, τον Δέλλα και τους οπαδούς (photos)

Παναιτωλικός: Το μήνυμα του Μπαρμπόσα για τη νέα σεζόν, τον Δέλλα και τους οπαδούς (photos)

Παναιτωλικός: Ο Πορτογάλος εξτρέμ Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε για την παραμονή και τη νέα σεζόν.

Ο Παναιτωλικός πέρασε μία τρομερά δύσκολη σεζόν, αλλά στο μπαράζ με την Ξάνθη κατάφερε τελικά να πετύχει την παραμονή.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μίλησε στο acheloostv για την παραμονή και όλα όσα πήγαν άσχημα, για τον Δέλλα, αλλά και τη νέα σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μια πολύ δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Παναιτωλικό με την παραμονή του στην κατηγορία. Πως το βίωσες όλο αυτό;

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, ο σκοπός επιτεύχθηκε, αλλά υποφέραμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Τι πήγε άσχημα τη φετινή σεζόν;

«Όταν είσαι συνεχώς στις χαμηλές θέσεις, είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Ξεκινάς να παίζεις περισσότερο με την καρδιά σου, παρά με το μυαλό. Τα δώσαμε όλα, αλλά κάναμε λάθη κάποιες φορές που δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε».

Πανηγυρίσατε έντονα την παραμονή στην κατηγορία. Υπήρξε μεγάλη πίεση για όλους;

«Τεράστια πίεση. Δώσαμε μάχη για τον Σύλλογο, παλέψαμε για τις οικογένειές μας, για τους εαυτούς μας, τους οπαδούς μας και για μια ολόκληρη πόλη, το ξέραμε αυτό».

Έχεις ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Τι να περιμένουμε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά;

«Θέλω περισσότερα, ακόμα περισσότερα τη νέα χρονιά. Ο Παναιτωλικός μας προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες να δουλέψουμε καλά , έχουμε παίκτες με ποιότητα, οπότε χρειάζεται να ξεκινήσουμε να πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας και μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Θα ήθελες να συνεχίσει ο Δέλλας στο τιμόνι του Παναιτωλικού και να σας οδηγήσει στη νέα σεζόν;

«Γνωρίζω τον Τραϊανό Δέλλα εδώ και χρόνια. Επίσης όταν υπέγραψα στον Παναιτωλικό, μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Δέλλας σε αυτό. Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει η όχι, αλλά θα του είμαι πάντα ευγνώμων».

Τι σας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια πριν βγείτε στο χορτάρι και παίξετε όλη την κατηγορία με την Ξάνθη;

«Μας έδειξε με τον τρόπο του για ποιον έχουμε να παλέψουμε. Η πόλη, ο Σύλλογος, ο κόσμος, οι οικογένειές μας βασίζονται σε εμάς και εξαρτώνται από εμάς αυτή τη μέρα! Έπρεπε να τα δώσουμε όλα για όλους αυτούς, ήταν τα λόγια του».

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, έταξε επίσης μεγάλο οικονομικό πριμ που έφτασε το μισό εκατομμύριο. Είχατε ένα λόγο παραπάνω να τα δώσετε όλα, να «καταθέσετε και την ψυχή σας» στο χορτάρι;

«Είχαμε καταλάβει ότι ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε τη σεζόν. Και αυτό έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά στο τελευταίο παιχνίδι».

Η στήριξη της διοίκησης ήταν σημαντική για εσάς; Σας έδινε ψυχολογία το ότι σας πίστευαν μέχρι τέλους; «Λάβαμε απίστευτη στήριξη από τη διοίκηση μέχρι τέλους. Μιλήσαμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και ο πρόεδρος ήταν μαζί μας όλο το χρόνο. Είναι σημαντικό όταν νιώθεις αυτή τη στήριξη».

Τι σε έκανε να πεις τον Ιανουάριο, το «ναι» και να έρθεις στον Παναιτωλικό; «Πρώτα εξαιτίας του προπονητή, μίλησα μαζί του πολλές φορές πριν υπογράψω κι επίσης επειδή οι άνθρωποι που δουλεύουν στον Παναιτωλικό, μου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να υπογράψω στην ομάδα. Ένιωσα το καλωσόρισμα από το πρώτο λεπτό που μιλήσαμε».

Ο κόσμος του Παναιτωλικού σας στήριξε. Αυτή η πίστη και η δυναμική που έβγαλε ο κόσμος σας έδωσε μια έξτρα ώθηση την ημέρα του αγώνα της Κυριακής;

«Η στήριξη του κόσμου πάντα θα κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς δε παίζουμε με αυτούς μέσα στο γήπεδο, λόγω της πανδημίας, αλλά αν είναι τη νέα χρονιά μαζί μας μέσα στο γήπεδο, τα πάντα θα είναι πιο εύκολα για μας με τον κόσμο δίπλα μας, είμαι σίγουρος».

Το μήνυμά σου στους φίλους του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν; «Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί τη νέα χρονιά στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους μας ενωμένοι. Τα πάντα θα είναι πιο εύκολα με όλους τους φιλάθλους δίπλα μας».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved