Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-0: Μοιρασιά με… γκρίνια (photos+video)

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-0: Μοιρασιά με… γκρίνια (photos+video)

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο 0-0, με τους Αρκάδες να «φωνάζουν» για ένα γκολ.

Φρένο στο νικηφόρο σερί του Αστέρα Τρίπολης έβαλε η Λαμία, καθώς τον κράτησε στο 0-0. Οι Αρκάδες είχαν συνολικά καλύτερη εικόνα, έχοντας ένα δοκάρι στο 24’ με τον Μπαράλες, αλλά κι ένα ακυρωθέν γκολ του Λουίς Φερνάντεθ που προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι Φθιώτες άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και απείλησαν με κάποια σουτ, αλλά κυρίως πάλεψαν για τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αστέρας παραμένει στην έκτη θέση, ενώ η Λαμία, έχοντας και τρία παιχνίδια λιγότερο, κράτησε τον βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί χρυσός στην προσπάθεια παραμονή της.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Αστέρας Τρίπολης, θέλοντας να πάρει τη νίκη, παρέταξε μια δυνατή ενδεκάδα. Για έβδομο παιχνίδι επέλεξε τον Τσιφτσή κάτω από τα δοκάρια, ενώ εμπιστεύτηκε τον Πασαλίδη αντί του τιμωρημένου Σουάρεθ. Ιγκλέσιας και Μουνάφο δεσπόζουν στη μεσαία γραμμή, ενώ επιθετικά δεν υπήρξε έκπληξη.

Η Λαμία έδωσε μεγάλη προσοχή στην άμυνά της, με τον Αντέτζο να είναι αυτός που ανέλαβε να περιορίσει τον Μπαράλες. Ο έμπειρος Πίτι είχε ρόλο οργανωτή, ενώ ο Καραμάνος ήταν στην αιχμή της επίθεσης.

Αναγνωριστικό παιχνίδι και δοκάρι

Στα πρώτα 20 λεπτά δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις, με τον Αστέρα Τρίπολης να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Αρκετά ήταν τα κόρνερ και οι δυνατές μονομαχίες, ωστόσο δεν υπήρξε κλασική ευκαιρία μπροστά σε καμία εστία.

Στη συνέχεια, οι Αρκάδες ανέβασαν στροφές και στο 24’ άγγιξαν το γκολ, με την κεφαλιά του Μπαράλες να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Ακυρωθέν γκολ και εκνευρισμός

Στο 26’ σημειώθηκε μια φάση που προκάλεσε την αντίδραση των γηπεδούχων. Από σέντρα του Αλβάρεζ, ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε με τη μια το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο.

Στη συνέχεια υπήρξε εκνευρισμός των Αρκάδων, με τη Λαμία να χάνει μια καλή ευκαιρία με το πλασέ του Καραμάνου στο 40’ να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ισορροπία χωρίς ευκαιρίες

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, καθώς η Λαμία προσπαθούσε να γίνει απειλητική. Στο 48’ η κεφαλιά του Πασαλίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Επασί και στο 54’ το σουτ του Μπιάρνασον πέρασε άουτ.

Από πέναλτι… οφσάιντ

Στο 67’ εξετάστηκε μια φάση πέναλτι για τον Αστέρα, σε μαρκάρισμα του Βλάχου στον Μουνάφο, αλλά ο διαιτητής και το VAR έδωσαν οφσάιντ νωρίτερα στη φάση.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, αλλά απειλούσαν με κάποια σουτ. Το παιχνίδι είχε γίνει κλειστό, με τον Αστέρα να μην μπορεί να βρει διαδρόμους για να γίνει επικίνδυνος, ενώ η Λαμία έψαχνε κάποιες αντεπιθέσεις.

Ο Μπα έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο 90’, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τσιφτσή, κάνοντας λάθος επιλογή, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Καστάνιο, Πασαλίδης (90+2’ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (80’ Τιλίκα), Κρέσπι (58’ Ριέρα), Μπαράλες.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64’ Μπα), Ρόμανιτς (86’ Τζέιμς), Ντέλετιτς (64’ Γκαζαριάν), Καραμάνος (90+3’ Αραμπούλι).



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved