ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι συνεχίζεται - Απάντησε σε Γκαρσία ο Μαρτίνς (photos)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι συνεχίζεται - Απάντησε σε Γκαρσία ο Μαρτίνς (photos)

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει και συνέχεια, καθώς ο Πέντρο Μαρτίνς έδωσε τη δική του απάντηση, στα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ισχυρίστηκε πως η διαφορά με τον Ολυμπιακό, οφείλεται στις γκέλες του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον Πορτογάλο προπονητή των Πειραιωτών να δίνει τη δική του απάντηση.

Αναλυτικά, μίλησε στη Nova για:

-τη δήλωση του Γκαρσία πως η διαφορά με τον Ολυμπιακό οφείλεται στα λάθη του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες, τους περισσότερους βαθμούς, τα περισσότερα γκολ στην επίθεση και τα λιγότερα γκολ στην άμυνα. Η ομάδα δείχνει μια σταθερότητα πρωταθλητή και είναι αυτή με τη μεγαλύτερη συνέπεια. Δεν νομίζω πως χωρά αμφιβολία ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και έχουμε τη μεγαλύτερη σταθερότητα».

-τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από στατικές φάσεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη πετύχαμε κι εμείς γκολ από στημένη φάση. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε εκείνη τη φάση χάσαμε την ισορροπία μας, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν σημαίνει πως έχουμε κάποιο πρόβλημα».

-το ματς με τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ είναι μια από τις ομάδες που μας έχει κόψει βαθμούς, με όλη την αξία της. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, με καλή οργάνωση και όταν χάνει συμβαίνει δύσκολα, ενώ έχει και ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να είμαστε ο εαυτός μας».

-το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Η συνέπεια και η συνεχόμενη καλή απόδοση είναι σημαντική. Είμαι πολύ περήφανος και ευχαριστημένος για τη συνέπεια των παικτών μου και την προσπάθειά τους σε δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα θα συμβεί να έχουμε κάποια διαστήματα που δεν είμαστε καλοί, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δώσει σε δέκα μέρες τέσσερα ματς, τα τρία εκτός έδρας. Είμαστε μια ομάδα με δυνατότητα να παρουσιάζει διαφορετικούς παίκτες και να παίρνει καλά αποτελέσματα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει συνέχεια και συνέπεια και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό αλλά και τη δουλειά και συμπεριφορά των παικτών μας».

-την αξιοποίηση μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ: «Θα ήθελα να αξιοποιήσω ακόμη περισσότερους, αλλά δεν μας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε κάποιους παίκτες λόγω έλλειψης ρυθμούς ή ετοιμότητας. Δεν είναι θέμα ποιότητας. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πολλούς παίκτες».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved