Μπόλονι: «Προτεραιότητα στους βαθμούς»! (Photos)

Μπόλονι: «Προτεραιότητα στους βαθμούς»! (Photos)

Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσιάστηκε επίσημα απ’ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έθεσε ως άμεσο στόχο τα πλέι οφ, για μια ομάδα που «με σόκαρε η έλλειψη αυτοπεποίθησης» όπως είπε-Τι ανέφερε για τους «κομμένους», για τους πολλούς Ισπανούς στο ρόστερ, τους συνεργάτες του και τη φιλοσοφία που θέλει να φέρει…

Αρκετά ορεξάτος εμφανίστηκε στην επίσημη παρουσίασή του ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και καλείται να τον βγάλει απ’ το… τέλμα που περιήλθε την εποχή Ρόκα-Πογιάτος, ανέπτυξε τη φιλοσοφία του και τους άμεσους στόχους που έχει με το «τριφύλλι».

Ανέφερε πως από την πρώτη εικόνα που είχε απ’ την ομάδα, τον σόκαρε η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης που διαπίστωσε. Επίσης, μίλησε για τα πλέι οφ που αυτή τη στιγμή φαντάζει ο άμεσος στόχος, αλλά και για την ανάγκη «να φέρουμε το σύλλογο εκεί που η ιστορία το απαιτεί».

Ο 67χρονος αναφέρθηκε και στους «κομμένους», τους οποίους επισήμως έθεσε εντός ομάδας, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Μολό που τον είχε παίκτη και στη Μονακό. Προτεραιότητα έθεσε την κατάκτηση βαθμών, ενώ αναφορικά με το σύστημα τα άφησε όλα ανοιχτά. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ξεκινήσει με βάση το 4-4-2 και το 4-3-3, αλλά χωρίς ακόμη να ξέρει αν θα είναι με διάταξη ρόμβου π.χ.

Πέταξε και τη… μπηχτή του για τον καταρτισμό του ρόστερ πάντως, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το έντονο Ισπανικό στοιχείο στην ομάδα! Λέγοντας πως ναι μεν ο ίδιος δεν έχει θέμα να δουλέψει με οποιαδήποτε εθνικότητα ή ηλικία, όμως τόνισε πως μαθαίνει ήδη Ισπανικά και πως του φάνηκε περίεργο που οι Ίβηρες είναι περισσότεροι απ’ τους Έλληνες!

Τέλος, αναφορικά με τους συνεργάτες του στον πάγκο, ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει έλευση απ’ το εξωτερικό, αλλά επισήμανε πως προτιμά να δουλέψει με νεαρούς Έλληνες προπονητές και αν γίνεται αυτοί να προέρχονται απ’ την οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Στο πάνελ βρισκόταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής. Ο κ. Μαυροκουκουλάκης έκανε την παρουσίαση του Μπόλονι λέγοντας: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζει τον νέο προπονητή Λάζλο Μπόλονι. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή διαμονή στην Ελλάδα κι επιτυχίες. Τα καλύτερα»

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο 67χρονος τεχνικός. Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την παρουσίασή του ο Λάζλο Μπόλονι:

«Καλημέρα σε όλους. Θα κοιτάξω να είμαι πολυ σύντομος στην εισαγωγή μου. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια. Οι αναμνήσεις μου περνούν αναμφισβήτητα από τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ με τον Πούσκας. Αυτός ο πολύ μεγάλος σεβασμός που έχω με τον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει από πολλές ομάδες και κάποια στιγμή από την Ελλάδα, παραμένει για πάντα. Η λέξη Παναθηναϊκός εμπνέει σεβασμό και συναισθήματα που είναι ο πολιτισμός, το πάθος, η ιστορία και πιστέψτε με ότι αποτελεί για μένα τιμή να είμαι μπροστά απ' αυτές τις λέξεις. Και να έχω τη δυνατότητα να εργαστώ στον Παναθηναϊκό. Με τα λόγια αυτά μπορώ να ολοκληρώσω την εισαγωγή μου, όμως, θα ήθελα να μιλήω συγκεκριμένα για κάτι. Τις 5-6 τελευταίες μέρες δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα με τον αριθμό 0030 της Ελλάδας. Και δεν απάντησα σε καμία κλήση από την Ελλάδα. Φαντάζομαι κάποια θα ήταν από Έλληνες δημοσιογράφους. Δεν απάντησα ακριβώς για να μπορέσω να διαφυλάξω και να δώσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους, προσδοκώντας αυτή τη στιγμή για να μιλήσω. Σε μερικές μέρες θα έχω τον ελληνικό αριθμό τηλεφώνου και ο διευθυντής Σταμάτης Γαρρής θα τον έχει, οπότε θα είναι στη διάθεσή σας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

-Έχοντας σπουδάσει ιατρική, βλέπει έναν ασθενή. Ποια είναι τα συμπτώματα και ποια θεραπεία προτείνει;

«Αν παραμείνουμε στον ιατρικό τομέα, πρέπει να δούμε ποιου είδους είναι η ασθένεια που πάσχει ο ασθενής. Θα έχω εξαιρετικά σκληρές μέρες εργασίας, μακρύ δρόμο, διότι έχω όρεξη και θέλω να διαπιστώσω ποιες είναι οι ασθένειες, ώστε να τη διαγνώσω και να βρω τα καλύτερα χάπια. Ήμουν οδοντίατρος, ενδεχομένως να χρειαστεί να υπάρξουν ορισμένες εξαγωγές, ενδεχομένως και ριζοσπαστικές θεραπείες και εμφυτεύματα. Αλλά γνωρίζω δύο πράγματα. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται μεγάλες χειρουργικές εεμβάσεις και το ιατρικό τιμ του συλλόγου είναι καλό. Είναι μεγάλη ισχυρή κι έξυπνη ομάδα. Κι όταν μιλάω για την ιατρική ομάδα, σκέφτομαι τη διοίκηση, τους παίκτες, τον κόσμο και το τεχνικό τιμ»

-Τι εννοείται όταν λέτε πως η λύση είναι εκ των έσω όπως είπατε στους παίκτες;

«Διαπιστώνω ότι έχετε καλούς πληροφοριοδότες. Αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Υπήρξα παίκτης και ο εντός εισαγωγικών εγωισμός του παίκτη είναι σημαντικός, αλλά και η συλλογική προσπάθεια είναι σημαντική. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο παίκτης είναι μία επιχείρηση. Ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης, αλλά και ο εργαζόμενος και υπάρχουν συμφέροντα όπως σε κάθε επιχείρηση. Αλλά κανέναν συμφέρον δεν είναι πάνω από την ομάδα. Μέσω της προσπάθειας να κάνουμε τη διάγνωση, η προτεραιότητα όλου του Παναθηναϊκού θα είναι πρωταρχική. Αν κατανοηθεί αυτό, τόσο πιο γρήγορα ο Παναθηναϊκός θα βρει τον σωστό δρόμο και θα κερδίζει βαθμούς».

-Ποια είναι η δική σας φιλοσοφία και πλάνο, έχοντας δει κάποια ματς της ομάδας; Αυτό θα εξαρτηθεί από όσα δείτε στις προπονήσεις; Ο κόσμος να περιμένει μια ομάδα που θα θέλει να εξελιχθεί ή θα παίζει για το αποτέλεσμα;

«Αν καταλαβαίνω με ρωτάτε για το σύστημα, τη στρατηγική, ώστε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα. Ξεκινάμε με τον πόλεμο των συστημάτων 4-3-3, 4-4-2, 4-2-3-1. Δεν μπορώ να απαντήσω σε ποιο σύστημα θα σταθεροποιηθούμε. Θα αρχίσω με το 4-4-2 και το 4-3-3. Υπάρχουν υποκατηγορίες αν θα παίξουμε με δύο χαφ με έναν κεντρικό, ανάλογα τη διάταξη, με ένα δεκάρι. Το 4-4-2 να σκεφτούμε αν θα παίξουμε ρόμβο ή άλλη διάταξη. Κάθε σύστημα έχει πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε σε απλά πράγματα. λίγη σημασία έχει το σύστημα. Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε με τέσσερις ή τριάδα στην άμυνα. Άρα, υπάρχουν πολλές επιλογές. Παίρνω τις πληροφορίες μου. Η αρχή μου απ' όπου κι αν πέρασα ήταν να τοποθετήσω τους παίκτες, που ήταν πιο καλοί, πιο έτοιμοι. Με την σκέψη να δω ποιος είναι ο καταλληλότερος, να βάλω τις σκέψεις μου για να δω ποιος είναι ο κατάλληλος στη κατάλληλη θέση. Κι αυτό απαιτεί δεσμεύσεις και κατανόηση από τους παίκτες. Υποχρεώνομαι ν' αμυνθώ λέγοντας ότι οι θέσεις είναι σημαντικές δίνοντας πλεονέκτημα στο καλό παιχνίδι κι όχι στο σύστημα. Δεν ξέρω αν ικανοποιώ με την απάντηση την ερώτησή σας, αλλά σε 2-3 παιχνίδια θα έχω πιο σαφή απάντηση. Όσον αφορά το θέαμα με το οποίο ικανοποιούμε τον κόσμο και τα ΜΜΕ, θα δώσω προτεραιότητα στους βαθμούς. Λατρεύω να νικάω 3-0, 4-0, αλλά σέβομαι και το 1-0 με πολύ ιδρώτα στο τελευταίο λεπτό. Το να υποσχεθώ όλα δεν αποτελεί μέρος των συνηθειών μου»

-Με εσάς προπονήθηκαν Μολό, Μπεκ και Σέχου. Μπαίνουν στο πλάνο σας; Επίσης, ποιοι θα είναι οι συνεργάτες σας;

«Για τους τρεις παίκτες που αναφέρατε, η δική μου η λίστα είναι πιο μεγάλη. Αποτελεί παίκτες που δεν ήταν προστακτικά στις προτεραιότητες των προπονητών. Ο πυρήνας μας είναι ευρύς. Πάρα πολύ ευρύς. Για μία εργασία ποιότητας, ώστε να έχεις τα ίδια ποσοστά από 30 παίκτες είναι πολύ δύσκολο, διότι θα σημαίνει ότι επιτελώ τη δουλειά μου κατά 75%, άρα όσον αφορά τη διάγνωση, συνεχίζω να δουλεύω όχι μόνο για τους τρεις παίκτες, αλλά για όλους. Ο Μολό υπήρξε παίκτης μου στη Μονακό. Χθες το βράδυ στις 22.00 συζητήσαμε για μία λύση, οπότε σκεφτήκαμε τον τρόπο που θα μπορούσαμε να δώσουμε χρόνο, ώστε να τους δούμε στο γήπεδο κι όχι μόνο στις προπονήσεις. Δεν καταδικάζω κανέναν από τους παίκτες της ομάδας και θα κάνω το παν για να τους γνωρίσω όλους. Υπάρχει το άλλο πρόβλημα και μπαίνω στη θέση των παικτών. Ένας 20χρονος που αποτελεί μέλος μία επιχείρησης που μόλις έχει γεννηθεί, θέλει να βγάλει την αξία του. Αν είναι 4-5 επιλογή δεν θα μπορέσει να αναδειχθεί. Ομοίως ένας 32χρονος, που δεν έχει παίξει, θέλει κι εκείνος να αναδειχθεί. Αν μέσα σ' αυτό το διάστημα δεν έχει αναδειχθεί στον Παναθηναϊκό, τότε θα πρέπει να βάλει πιο χαμηλά τον πήχη. Δεν θέλω να καταννοηθεί αυτή η ιδέα με λάθος τρόπο. Δεν διώχνω και δεν απομακρύνω κανέναν παίκτη και δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω. Αν δεν μπορώ να γίνω κι εγώ προπονητής της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να έχω πιο χαμηλά τον πήχη, να δείξω τη δυνατότητά μου και να επανέλθω. Ομοίως χωρίς να διώχνω κανέναν δίνω ατή τη συμβουλή κι όποιος θέλει με ακούει.
Σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες κι εμείς έίμαστε αγχωμένοι. Τα μέλη του τιμ που ήταν ήδη παρόντα, μου έκαναν μία πάρα πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Θα ήθελα να περιτριγυρίζομαι από νέους Έλληνες προπονητές. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά αν είναι δυνατόν να προέρχονται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού θα είναι καλό. Ίσως τις επόμενες 24 ώρες να έρθει ακόμα κάποιος από το εξωτερικό. Ας περιμένουμε μία μέρα, διότι οι αποφάσεις ακόμα πλάθονται. Η κεντρική ιδέα είναι αυτή πάντως. Να είναι δίπλα μου νέοι Έλληνες ή ακόμα καλύτερα να ανήκουν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

-Πόσο σας αγχώνει το γεγονός πως την ομάδα ετοίμασε κάποιος άλλος και ειδικά το γεγονός πως υπάρχει έντονο Ισπανικό στοιχείο;

«Η συγκεκριμένη ομάδα δημιουργήθηκε από άλλον. Το πρόβλημα είναι πολύ ευαίσθητο κι αυτό δικαιολογεί την παρουσία μου. Αν ο Παναθηναϊκός είχε 9 βαθμούς δεν θα ήμουν εδώ. Είναι επτά Ισπανοί και είναι ενδιαφέρον που υπάρχουν. Έχουμε αγοράσει λεξικά για να μάθουμε ισπανικά και θα βρούμε καθηγητή να μας κάνει ιδιαίτερα. Είναι παράξενο που έχουμε πιο πολλούς Ισπανούς από Έλληνες... Αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Είμαι ευρωπαίος και δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνες, Ισπανοί ή Τούρκοι... Δεν με νοιάζει η εθνικότητα, με νοιάζει ο παίκτης να αποδίδει καλά, να σκοράρει, ακόμα και με ένα πόδι. Να είναι αποτελεσματικός. Αυτό έχει σημασία, όχι η καταγωγή του, η ηλικία του. Μ’ ενδιαφέρει να είναι καλός κι αποτελεσματικός».

-Στην Αντβέρπ και στη Γάνδη παίξατε πιο συντηρητικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα κάνετε κι εδώ ή θα το αλλάξετε;

«Νομίζω η ερώτηση μοιάζει με τη φιλοσοφία και μόλις απάντησα. Είπατε πιο συντηρητικό. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε; Να σας διηγηθώ μία αληθινή ιστορία όταν έδινα εξετάσεις για το δίπλωμα. Ήμουν νέος προπονητής στη Γαλλία, σε μικρή κατηγορία. Και τότε η μεγάλη επανάσταση ήταν ότι δεν παίζουμε με ένα λίμπερο, αλλά τέσσερις στην ευθεία αμυντικούς και δεν παίζουμε man to man, αλλά ζώνη και με πλαγιοκοπήσεις. Αυτό ακούγαμε συνεχώς. Τέσσερις ζώνη, από τα πλάγια. Υπήρχε το κυπελλούχω και ο τελικός θα ήταν στο Παρίσι. Ολοι οι μαθητές πήγαμε και είδαμε τον αγώνα της Πάρμα με την Ίντερ. Η Πάρμα έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με όσα μας έλεγαν στη σχολή με τέσσερις ευθεία και από τα πλάγια. Μου έκανε έκπληξη που η Ίντερ έπαιζε με τον παραδοσιακό τρόπο, τον παλιό. Και τελικά η Ίντερ νίκησε 3-0. Άρα, το παλιό στυλ με το λίμπερο κυριάρχησε έναντι του μοντέρνου. Μία εβδομάδα αργότερα η Οσέρ του Γκι Ρου πήρε το πρωτάθλημα και έπαιζε αυτή η ομάδα με τον παραδοσιακό τρόπο. Κι αυτός τους οδήγησε στο πρωτάθλημα. Ίσως με ρωτήσετε σε όλο αυτό, που είναι η αλήθεια; Αυτό ρωτάω κι εσάς. Που είναι η αλήθεια; Ξυπνάω για το πως θα βάλω τους καλύτερους στο γήπεδο και πως θα μπορέσω να προκύψει ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός. Αυτό είναι με το οποίο κοιμάμαι και ξυπνάω. Ποια θα είναι η καλύτερη λύση; Και μην με ρωτήσετε τα ονόματα των παικτών».

-Τι θα θεωρήσετε επιτυχία στο τέλος της σεζόν;

«Συνήθως κι αυτή η συνήθεια διαρκεία χρόνια, ντριμπλάρω αυτή την ερώτηση. Η μεγάλη ικανοποίηση όταν γυρίζω σπίτι είναι να με δω στον καθρέπτη και να λέω σήμερα τα έδωσες όλα και έκανες το καλύτερο για την ομάδα. Χθες το βράδυ Δεν πρόκειται να σας ντριμπλάρω, γιατί δεν ήμουν καλός ντριμπλέρ. Ξέρω ποιος είναι ο σκληρός πυρήνας με την μεγαλύτερη αξία στην ομάδα. Δίπλα σ' αυτόν θα είναι σημαντικό αν με την έμπνευση και με τη δουλειά, τη δέσμευση, βρω ακόμα τρεις παίκτες εγνωσμένης αξίας για την επόμενη σεζόν. Αν μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ, θα είναι κι αυτό ένα βήμα μπροστά. Αυτό θα σημαίνει ότι βγήκαμε απ' αυτή την ενοχλητική κατάσταση. Ενοχλητική για μας, τη διοίκηση, την ομάδα, την οικογένεια του Παναθηναϊκού και τον κόσμο. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που απαιτεί η ιστορία του. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο θα είναι να έχουμε τη δύναμη, το κουράγιο για να πραγματοποιήσουμε το βήμα για την επόμενη σεζόν».

-Μιλήσατε πριν για παίκτες, εννοείται αυτούς που υπάρχουν ή πιθανές μεταγραφές;

«Μιλάω για παίκτες που είναι εδώ γιατί κοστίζουν και λιγότερο. Αλλά δεν είμαι υποκριτής να μην πω ότι δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται κι έξω. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γι' αυτό».

-Έχετε στο μυαλό σας να δείτε παιδιά των ακαδημιών; Απ’ όσα είδατε απ’ την ομάδα τι σας έχει κάνει εντύπωση μέχρι τώρα;

«Μιλήσαμε με τη διοίκηση, ώστε να αξιολογήσουμε την εργασία στην Ακαδημία. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προωθηθούν και στόχος είναι να τους φέρουμε ενώπιον εξετάσεων, ώστε να τους κρίνουμε καλύτερα και θα καταφέρουμε να τους ωθήσουμε σε μία μεγαλύτερη ευθύνη. Έχουμε το πλάνο γι' αυτό. Πλάνο που περνάει από προπονήσεις, φιλικούς αγώνες, περαιτέρω αγώνες κι όταν συνεργαστούμε με την Ακαδημία και μην ξαφνιαστείτε αν δείτε σε μία προπόνηση 16 παίκτες και μετά 10 να παίζουν σε έναν αγώνα. Να δώσουμε χρόνο σε τραυματίες ν' αναρρώσουν. Όλους θα θέλαμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Μιλήσατε για Ρονάλντο, Βαράν. Είχα τη χαρά να έχω καμιά δεκαριά νέους παίκτες και στατιστικά παίκτες όταν ήταν 17-18 έδειξαν ότι έχουν δόντια, θέληση, πυγμή. Μιλάμε για νέους 22-23 ετών. Στα 22-23 είσαι νέος; Ενδεχομένως να ξέρετε τον Σταφυλίδη από τον ΠΑΟΚ. όταν έπαιξε τον περίφημο αγώνα με τη Τότεναμ ήταν 18-19 ετών. Να μην σας κάνει έκπληξη αν δείτε έναν πολύ νέο να παίζει δίπλα σε έναν επαγγελματία που επανέρχεται από τον τραυματισμό του. Για τη δεύτερη ερώτηση, αυτό που με σόκαρε ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης».

-Τι άλλαξε στη φιλοσοφία σας απ’ την εποχή που ήσασταν στον ΠΑΟΚ;

«Καταρχάς αυτό που άλλαξε στον ΠΑΟΚ είναι η έλευση του Σαββίδη. Είχα την τύχη να δουλέψω σε έναν άλλον μεγάλο σύλλογο, τον ΠΑΟΚ, είχα την τύχη να συναντήσω ανθρώπους υψηλού επιπέδου, αναφέρομαι στους Ζαγοράκη, Βρύζα, Μάκη Γκαγκάτση, Παντελή Κωνσταντινίδη, όλοι κύριοι. Και παίκτες όπως οι Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Γκαρσία και τον νεαρό Σταφυλίδη. Κάναμε δύο εξαιρετικά πράγματα. Στο διεθνές επίπεδο αναδείξαμε και τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις. Η δεύτερη επιτυχία είναι ότ αν ακι δεν υπήρχε ο Σαββίδης, μπορέσαμε να σώσουμε τον σύλλογο. Βρέθηκα υποχρεωμένος να αποδεχθώ την πώληση των Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Αρίας, για να πάρει οξυγόνο ο σύλλογος και να μην πεθάνει. Το ότι κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ ζωντανό ήταν μία επιτυχία και όλα πήραν τον δρόμο τους με τον Σαββίδη. Αλλά δεν άλλαξε μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά κι εγώ. Τα άσπρα μου μαλλιά, πρώτα απ' όλα. Στη διάρκεια αυτής της απουσίας από την Ελλάδα προσπάθησα να προοδεύσω. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέ. Ο καλύτερος φίλος του προπονητή είναι το αποτέλεσμα που φέρνει. Υπάρχει μία νέα γενιά ποδοσφαιριστών, προπονητών, αλλά κι εγώ είμαι έξυπνος για να προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα. Η επικοινωνία δεν ήταν πάντα το πιο δυνατό μου σημείο. Οι σχέσεις που έχω με τους παίκτες δεν άλλαξαν. Το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι απαιτητικό, δύσκολο, εργάστηκα εκεί 15 χρόνια, συνεχίζω με την ίδια σιγουριά, την ίδια αυτοπεποίθηση, ώστε να έχω επιτυχίες».

Τέλος, χωρίς κάποια ερώτηση ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τον επίλογο λέγοντας: «Θα είμαι χαρούμενος αν συζητάμε και κάνουμε αστεία μετά τους αγώνες. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας, γι' αυτό που είπαμε με το τηλέφωνό μου. Όλοι προετοιμαζόμαστε και κατάλαβα επίσης ότι ήσασταν ευγενικοί με εμένα. Είχα προετοιμαστεί για πιο σκληρές ερωτήσεις κι όλα αυτά τα αποφύγατε»

 

 

 



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved