Κωτσόπουλος: «Κομβικό σημείο η αποβολή»

Κωτσόπουλος: «Κομβικό σημείο η αποβολή»

Ο Κώστας Κωτσόπουλος στάθηκε στην αποβολή του Μάτιτς που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην βαριά ήττα του Ατρόμητου απ’ τον Ολυμπιακό, αν και θεωρεί πως μπορούσε η ομάδα του να αντιδράσει καλύτερα.

Το γεγονός πως ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες, πήγε… περίπατο το πλάνο που είχαν καταστρώσει οι Περιστεριώτες. Αυτό επισήμανε κι ο Κώστας Κωτσόπουλος μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του στο Φάληρο απ’ τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος έκανε λόγο για κομβικό σημείο της αναμέτρησης την αποβολή, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει περισσότερη συγκέντρωση. Επίσης αναφέρθηκε στον συναγωνισμό που υπάρχει για τις θέσεις της επίθεσης στο «αστέρι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κωτσόπουλου:

Για τη στήριξη του προπονητή προς το πρόσωπό του: «Είναι πολύ σημαντικό ένας προπονητής να στηρίζει τον παίκτη του και να παίρνει το 100% απ’ αυτόν. Όταν σε στηρίζει ο προπονητής, αποδίδεις καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς: «Είχαμε ένα πλάνο, μέχρι την αποβολή το καταφέραμε. Μετά την αποβολή ήταν πολύ δύσκολο. Είχαμε θέμα στην τελική πάσα και πρέπει να το δούμε στα επόμενα ματς».

Για τις θέσεις στην επίθεση και τον αποκλεισμό απ’ την αποστολή Γιακουμάκη και Μανούσου: «Εμείς ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί. Είμαστε 10 επιθετικοί για τρεις θέσεις ουσιαστικά. Κάθε προπόνηση πρέπει να δίνουμε το 100%, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Μπορεί να είναι ένας μέσα ένας έξω, έτσι θα πάει το Πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, κάθε μέρα είναι νέα μέρα».

Για το αν χρειάζεται χρόνος: «Εννοείται πως πρέπει η τριάδα μπροστά να είναι σταθερή, να μην αλλάζει πολύ, να ξέρει ο ένας τι κάνει ο άλλος. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να δεθούν οι παίκτες».

Για το ποιο ήταν το κομβικό σημείο του ματς: «Νομίζω η κόκκινη, είχαμε ένα πλάνο έπρεπε να το αλλάξουμε. Και το πρώτο γκολ που μπήκε στο σημείο που μπήκε».

Για τις «μάχες» με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού: «Δεν ήταν εύκολο, αλλά όταν μπαίνω στο γήπεδο δε σκέφτομαι ποιος είναι πιο δυνατός ή πιο αδύναμος. Πάω δυνατά στις μονομαχίες, δίνω το 100% και μέχρι να κουραστώ θα τρέχω».

Για το ποιο ήταν το μάθημα που πήραν: «Πως θέλουμε περισσότερη συγκέντρωση σε κάποια πράγματα. Σημαντικό. Λίγο και την τελική προσπάθεια».

Για το πρότυπό του: «Ο Λεβαντόφσκι, παρότι δεν έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά».

Για το πόσο άχαρο είναι να παίζει σε μια ομάδα με 10 παίκτες: «Είναι όντως δύσκολο να παίζεις μόνος στην επίθεση, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι πως ίσως με μια φάση κάνεις τη ζημιά στον αντίπαλο. Ήμασταν στο 0-0 εκείνη την ώρα, έπρεπε να παλέψουμε και να κάνουμε επιθέσεις να νικήσουμε. Είναι άχαρο αλλά το μυαλό πρέπει να είναι συγκεντρωμένο. Ήταν η τρίτη μας αποβολή σε πέντε ματς. Ίσως να το δουλέψουμε να παίζουμε με δέκα στην προπόνηση».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved