Παναθηναϊκός: Χωρίς φαντασία, «εξαφανίζονται» τα ατού

Παναθηναϊκός: Χωρίς φαντασία, «εξαφανίζονται» τα ατού

Ο Καρλίτος μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι… άφαντος, ο Πογιάτος προσπαθεί να τον διαχειριστεί με τον Μακέντα και ο Παναθηναϊκός πασχίζει να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Πικροί οι αριθμοί.

Δύο μεγάλες φάσεις κι ένα δοκάρι είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη. Η συνολική του εικόνα, όμως, ήταν μετριότατη.

Στη Λάρισα πέτυχε ένα γκολ, είχε 1-2 καλές στιγμές ακόμα και τέλος. Στην Τρίπολη για ένα ημίχρονο (για την ακρίβεια μισάωρο, αφού στην αρχή ο Αστέρας είχε δύο καλές ευκαιρίες) το «τριφύλλι» είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος και δύο σημαντικές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκε στο γήπεδο και ηττήθηκε. Με τον Άρη είχε ένα κακό πρώτο μέρος, δέχθηκε το γκολ, αλλά θα μπορούσε να βρει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Έστω κι από στημένο. Χρειάζονται κι αυτά, μέρος του παιχνιδιού είναι.

 Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εικόνα της ομάδας δεν είναι ελκυστική. Ο Ντάνι Πογιάτος έχει σε κάθε ματς μία αλλαγή τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στη τριάδα της επίθεσης. Προσπαθεί να διαχειριστεί τους Καρλίτος, Μακέντα. Να δει ποιοι από του Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη, Σαβιέρ κι έναν εκ των δύο φορ, πρέπει να παίζουν στα άκρα. Κόντρα στον Άρη, αποφάσισε να μην τους χωρέσει στην αρχική ενδεκάδα τους επιθετικούς κι άφησε τον Ιταλό στον πάγκο.

Το «τριφύλλι» έχει δώσει τρία παιχνίδια και σε κανένα έως τώρα δεν μετράει διψήφιο αριθμό τελικών. Στη Τρίπολη είχε επτά τελικές, στην Λάρισα οκτώ και με τον Άρη εννέα. Μόλις τρεις στο πρώτο μέρος, οι δύο με τον Βέλεθ, που ήταν μπροστά έπειτα από στημένη φάση. Σύνολο 24 τελικές κι ένα γκολ! Έχει δεχθεί 19 τελικές. Επτά από τον Άρη, οκτώ από τον Αστέρα και μόλις τέσσερις από την ΑΕΛ. Στο σύνολο πέντε λιγότερες. Αλλά σημειώθηκαν εις βάρος του τρία γκολ. Δηλαδή ένα γκολ, ανά 6,3 τελικές των αντιπάλων. Σε κανένα ματς επίσης δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Οι φορ

Ο Καρλίτος μπήκε φουριόζος στο πρωτάθλημα. Στην Τρίπολη είχε τις πέντε από τις επτά τελικές της ομάδας του. Μηδέν ο Μακέντα. Όλες στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια, όπως και η ομάδα «έσβησε» κι αυτός. Ο Ισπανός είναι δεδομένο ότι μέχρι να βρει ρυθμό, θα έχει τα πάνω και τα κάτω του. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Είχε να παίξει επίσημο ματς από τον Δεκέμβριο του 2019. Και δεν είχε για σχεδόν εννέα μήνες, ούτε και φιλικό στα πόδια του.  

Επιπλέον, καλείται ο 42χρονος Πογιάτος να τον εκμεταλλευτεί με τον Μακέντα. Στη Λάρισα ο Ισπανός επιθετικός είχε δύο τελικές, όσες και ο Μακέντα. Ο οποίος όμως βρήκε δίχτυα και είχε μία ακόμα καλή φάση. Κόντρα στον Άρη, η μπάλα δεν πήγαινε με τίποτα στον Καρλίτος. Ο οποίος πάντως δεν είναι ο φορ περιοχής που θα παίξει με πλάτη, θα γεμίσει τη περιοχή, θα σπάσει τη μπάλα. Κινείται αρκετά έξω απ’ αυτήν. Το αποτέλεσμα; Μηδέν τελικές ο 30χρονος φορ σε 96 λεπτά. Και τρεις ο Μακέντα (ένα δοκάρι) που μπήκε αλλαγή στο 71’… Οι δύο επιθετικοί με 12, έχουν τις μισές τελικές του Παναθηναϊκού και ένα γκολ. Τρίτος με τρεις τελικές είναι ο στόπερ Βέλεθ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved