Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η συμφωνία με την Nova!

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η συμφωνία με την Nova!

Η συμφωνία Παναθηναϊκού-Nova, για την επόμενη σεζόν είναι γεγονός από σήμερα το πρωί και το onsports.gr φέρνει στο φως λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Από χθες το onsports.gr σας είχε αποκαλύψει, ότι ο Παναθηναϊκός και η Nova έχουν καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσων, με στόχο να υπάρξει ανατροπή και η ανατροπή έγινε συν το ότι υπήρξαν συζητήσεις και για το κούρεμα του ποσού της περασμένης σεζόν λόγω covid-19.

Από το μεσημέρι σας γράψαμε, ότι η συμφωνία Nova-Παναθηναϊκού είναι σε ένα ποσό, που αγγίζει τα 7 εκ.ευρώ. Το onsports.gr σας φέρνει στο φως λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Παναθηναϊκός θα λάβει σίγουρα το ποσό των 6,5 εκατ.ευρώ, βάση της συμφωνίας. Δηλαδή 1,3 εκατ. ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη συμφωνία , που έφθανε το ποσό στα 5,2 εκατ. ευρώ.

*Οι «πράσινοι» θα εισπράξουν άλλες 500.000 ευρώ σε περίπτωση, που τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Είναι ένα μπόνους εφικτό.

* Η Nova αναλαμβάνει την τηλεοπτική παραγωγή των προγραμμάτων και των μεταδόσεων του Παναθηναϊκός Tv(αγώνες ερασιτέχνη και Κ-19), κάτι που κοστίζει ένα πολύ σημαντικό ποσό, που αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Όχι την δημοσιογραφική κάλυψη, που θα γίνει από δημοσιογράφους του Παναθηναϊκός Tv , αλλά την τηλεοπτική παραγωγή, που διαφορετικά θα πλήρωνε η ΠΑΕ, αν τελικά το Παναθηναϊκός Tv μεταδιδόταν από το Cosmote Tv on demand . Το Παναθηναϊκός Tv θα μεταδίδεται δωρεάν από το paotv.gr, αλλά και από το μπουκέτο της Nova.

*Υπάρχουν και κάποια άλλα μπόνους στόχων, που είναι πιο δύσκολα και μπορούν να φέρουν στα ταμεία και ένα ποσό, που συνολικά μπορεί να ξεπεράσει και τα 8 εκατ. ευρώ.

Εκτός όλων των άλλων στη νέα συμφωνία δεν υπάρχουν και ρήτρες, που θα πλήρωνε ο Παναθηναϊκός (σύμφωνα με προηγούμενες συμβάσεις), για μη διεξαγωγή αγώνα του . Με όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία συμφωνία , που του εξασφαλίζει (αν μπει και τετράδα) 1,8 εκ.ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη συμφωνία, αλλά το όφελος είναι μεγαλύτερο , αν λάβουμε υπόψη και το ποσό, που γλιτώνει ο Παναθηναϊκός από την τηλεοπτική παραγωγή του Παναθηναϊκός TV.Australian Open: Τα highlights από την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (video)
Australian Open: Τα highlights από την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (video)
Παναθηναϊκός: Κατατέθηκαν οι φάκελοι για το νέο γήπεδο
Παναθηναϊκός: Κατατέθηκαν οι φάκελοι για το νέο γήπεδο
Η Super League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Η Super League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Καρολίνα: Ξέσπασε η μάνα της κατά του Μπο
Καρολίνα: Ξέσπασε η μάνα της κατά του Μπο