ΠΑΟΚ: Ο Ρέι γυρίζει για βασικός ή για να ξαναφύγει… (photos)

ΠΑΟΚ: Ο Ρέι γυρίζει για βασικός ή για να ξαναφύγει… (photos)

Ο Ροντρίγκο Ρέι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και όλα είναι ανοιχτά. Από το να γίνει βασικός μέχρι να φύγει οριστικά! Τι έκανε ο Αργεντινός γκολκίπερ στην πατρίδα του και στο Μεξικό.

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Ροντρίγκο Ρέι, όμως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το μέλλον του.

Ο Αργεντινός, με ιταλικό διαβατήριο, τερματοφύλακας έκλεισε στις 8 του περασμένου Μαρτίου τα 29 του χρόνια. Αποκτήθηκε από τη Γοδόι Κρουζ το καλοκαίρι του 2017 κι όπως ανέφεραν στην Αργεντινή, η μεταγραφή του για το 80% των δικαιωμάτων του ξεπέρασε το 1,5 εκ. ευρώ. Ο Ρέι ήρθε με προπονητή τον Στανόγεβιτς κι έπαιξε βασικός το καλοκαίρι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός αποχώρησε και ο υψηλόσωμος (1,90 ) Ρέι εξακολούθησε να είναι βασικός και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προπονητή. Όλα αυτά μέχρι τις 26/11/17. Εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 2-2 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Είχαν προηγηθεί ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ με 1-0 και ο Αργεντινός δεχόταν έντονα κριτική, όπως και ο Λουτσέσκου.

Ο Πασχαλάκης πήρε θέση βασικού από εκείνη τη μέρα και δεν την έχασε μέχρι και στην αρχή της σεζόν 2019-20. Ο Ρέι έπαιξε σε 12 ματς πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-18 (τελευταίο αυτό με τον Πανιώνιο), σε δύο κυπέλλου και τέσσερα στην Ευρώπη. Πέρσι, τη χρονιά του νταμπλ αγωνίστηκε μόνο σε τρία ματς κυπέλλου στη φάση των ομίλων. Από τα 21 ματς με τον ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν στα οκτώ.

Μεξικό, Αργεντινή    

Ο Ρέι έβλεπε ότι δεν έχει μέλλον, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Ζίβκοβιτς. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, λοιπόν, πήγε στο Μεξικό. Δόθηκε δανεικός στη Πατσούκα κι εκεί ήταν βασικός. Από τις 21/7/19 έως τις 24/11/19 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Απερτούρα 18 φορές. Μόνο σε τέσσερες αγώνες δεν δέχθηκε γκολ.

Τον Ιανουάριο, όμως, αποχώρησε και ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία για νέο δανεισμό του, στην πρώην ομάδα του, τη Γοδόι Κρουζ. Εκεί επίσης ήταν βασικός. Από τις 26/1/20 έως τις 9/3/20 έπαιξε σε επτά ματς και σε δύο απ’ αυτά κράτησε το μηδέν. Όγδοη και τελευταία του συμμετοχή στη Γοδόι, ήταν για το κύπελλο στις 15/3/20, όταν η ομάδα του ηττήθηκε εντός 4-1 από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Από βασικός μέχρι αντίο…

Η Γοδόι θα ήθελε να τον κρατήσει και μάλιστα ο πρόεδρος της Χοσέ Μανσούρ δήλωσε πριν λίγους μήνες, σε ραδιόφωνο της Αργεντινής, ότι επιθυμεί την παραμονή του. Ο παίκτης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, θέλει μίνιμουμ ένα εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δεν το δίνει η Γοδόι και πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται ν’ αποφασίσει.

Ο Φερέιρα θα δει τον παίκτη στη προετοιμασία, ενώ τη σεζόν που τελείωσε ο Πασχαλάκης ήταν ασταθής, όπως και ο Ζίβκοβιτς, με αποκορύφωμα με το ντέρμπι με τον Άρη στο πρωτάθλημα. Οι αποδοχές του Ρέι ετησίως κυμαίνονται στις 300.000 ευρώ και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Από το να μείνει και να διεκδικήσει θέση, μέχρι να πουληθεί ή να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να δοθεί ξανά δανεικός με οψιόν αγοράς.

  



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved