Η θλίψη του Μπέου για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου

Η θλίψη του Μπέου για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου

Ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος στενοχωρήθηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Τη θλίψη του για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου, που είχε υπηρετήσει τους «κυανέρυθρους» ως παράγοντας, αναρωτήθηκε εάν θα βρεθούν κάποιοι να επαναφέρουν τον ιστορικό σύλλογο και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, όπως είχε γίνει το 1996.

Το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου:

«Το 1996, 24 χρόνια πριν, η ομάδα με την οποία μεγάλωσα και που την αγάπησα πολύ, ο ιστορικός Πανιώνιος, οδηγούνταν στη Β’ Εθνική. Τότε βρέθηκαν κάποιοι φίλοι της, που τον αγαπούσαν πραγματικά, με τρόπο θα έλεγε κανείς παθολογικό, τον πονούσαν και με πολύ κόπο και πόνο τον επανέφεραν εκεί που του αξίζει και που του πρέπει.

Αρχικά στην Α’ Εθνική και λίγα χρόνια αργότερα στην Ευρώπη. Σήμερα αναρωτιέμαι. Μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία; Μπορεί να βρεθούν κάποιοι αντίστοιχοι φίλοι της ομάδας, ώστε να επαναφέρουν τον ιστορικό Πανιώνιο στη Σούπερ Λίγκα; Δύσκολα ερωτήματα με δυσκολότερες απαντήσεις λόγω και των συγκυριών σε όλα τα επίπεδα. Ειλικρινά, λυπάμαι για το άδοξο τέλος που διαφαίνεται για την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδος. Την ομάδα που κάποτε υπηρέτησα, που γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και που οι χιλιάδες φίλαθλοι της έζησαν μεγάλες χαρές».Παναθηναϊκός: Άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Challenge Cup με θρίαμβο!
Παναθηναϊκός: Άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Challenge Cup με θρίαμβο!
Live Chat Κόστα Ρίκα-Γερμανία 0-1
Live Chat Κόστα Ρίκα-Γερμανία 0-1
Live Chat Ιαπωνία-Ισπανία 1-1
Live Chat Ιαπωνία-Ισπανία 1-1
Ολυμπιακός-Λαρεντζάκης: «200% έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό»!
Ολυμπιακός-Λαρεντζάκης: «200% έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό»!