Φερέιρα: «Με όσα έχουν συμβεί, άνετα γράφεις βιβλίο»

Φερέιρα: «Με όσα έχουν συμβεί, άνετα γράφεις βιβλίο»

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα τόνισε ότι έλειψη η τελική πάσα κόντρα στον Παναθηναϊκό και είπε με νόημα ότι στην αντίπαλη περιοχή η ποιότητα αγοράζεται... 

Ο Άμπελ Φερέιρα στάθηκε στις βιαστικές κινήσεις των παικτών του στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, παράλληλα, είπε με νόημα ότι η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι αγοράζεται...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: «Οι παίκτες μου προσπάθησαν πάρα πολύ και είναι το μίνιμουμ να μπαίνουν στο γήπεδο και να ματώνουν. Στο 1/3 του γηπέδου είχαμε πολλές βιαστικές ενέργειες, είχαμε προϋποθέσεις να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν το κάναμε. Εκεί περιμένεις από κάποιους παίκτες να δείξουν κάτι. Φτάναμε σχετικά άνετα στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά δεν βρήκαμε τις τελικές πάσες. Ειδικη μνεία θέλω να κάνω στον Μιχαηλίδη. Πάλι τα πήγε καλά. Δυστυχώς στο τελευταίαο 1/3 του γηπέδου χρειάζεται να έχεις ποιότητα την οποία οι περισσότερες ομάδες την αγοράζουν».

Ζητήθηκε, λοιπόν, να δώσει διευκρίνιση για την ποιότητα και σχολίασε: «Βάλαμε όλους τους επιθετικογενείς παίκτες που μπορούσαμε. Μπήκαν ο Λημνιός, ο Στοχ, προσπαθήσαμε με σέντρες, με μακρινά σουτ, με στατικές φάσεις, αλλά η μπάλα δεν πήγαινε μέσα. Οι επιθετικοί μας σε ό,τι αφορά τα γκολ κάνουν την καλύτερή τους σεζόν. Όταν ήρθα είχα πει τι χρειάζεται η ομάδα, όπως και στη Μπράγκα, μου άρεσε πολύ να παίζω με δύο επιθετικούς, ωστόσο, ούτε μπορώ ούτε και θέλω να επανέλθω σε αυτά. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και θα προσπαθήσω να βγάλω το καλύτερο δυνατό έως το τέλος. Στο τέλος χρειαζόμασταν ηρεμία και καλύτερες επιλογές, αλλά στην περιοχή του Παναθηναϊκού μας έλειπε το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε το γκολ, το οποίο νομίζω ότι το αξίζαμε. Σίγουρα, πάντως, δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο. Δεν κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι, αλλά κάναμε αρκετά για να αξίζουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό έξω. Μας λείπει τύχη, αποτελεσματικότητα, ποιότητα, όπως θέλετε ονομάστε το».

Για την τριάδα στην άμυνα: «Θεωρώ ότι αυτός ο σχηματισμός είναι ο καλύτερος με τους παίκτες που έχουμε, για να βγάλουμε κάποια πράγματα. Στην επίθεση, άλλωστε, 3-4-3 παίζαμε κι αμυνόμαστε με 4-4-2. Είναι αδύνατο, όμως, να παίξεις με δύο φορ, διότι έχουμε μόνο δύο και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Ευτυχώς είναι και οι δύο υγιείς».

Για τους Βιεϊρίνια, Πέλκα: «Επιτρέψτε μου να μιλήσω για τους παίκτες που αγωνίζονται. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Μακάρι να είναι έτοιμοι. Δεν νομίζω στην αρχή της σεζόν να πίστευε κανείς ότι τώρα θα παίζουν 2-3 παίκτες από την Ακαδημία. Το αξίζουν, φυσικά κι έχουν δώσει μεγάλη ενέργεια στην ομάδα. Είναι μία ευχάριστη έκπληξη που έχουν μπει αυτά τα παιδιά».

Για το αν έχει τελειώσει η δεύτερη θέση: «Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Το έμβλημα μας υποχρεώνει να δώσουμε έως το τέλος της μάχη. Έχουν συμβεί πολλά φέτος, που άνετα γράφεις βιβλίο. Μόνο με τα γεγονότα που έχουν συμβεί». 

 

 



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved