Παναθηναϊκός: Περιμένουν με το βλέμμα στην επόμενη μέρα (photos)

Παναθηναϊκός: Περιμένουν με το βλέμμα στην επόμενη μέρα (photos)

Επτά παίκτες που δεν φεύγουν μετά τις 30 Ιουνίου, περιμένουν τον χρόνο τους στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο Ζαχίντ τέλος του μήνα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ. Ο Νάγκι τραυματίστηκε και θα χάσει τα play offs, οπότε δεν έχει νόημα τι θα αποφάσιζε ο Παναθηναϊκός και η Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ανουάρ όλα δείχνουν ότι είναι ο μόνος δανεικός που θα παραμείνει. Υπάρχουν, όμως και οι Γιόχανσον, Δώνης, Ινσούα, που μένουν ελεύθεροι, αλλά και οι Βαγιαννίδης, Αποστολάκης, που έχουν κλείσει σε Ίντερ κι ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα, οπότε δεν έχει άδικο ν’ ανησυχεί ο Γιώργος Δώνης για το πώς θα είναι το ρόστερ από την 1η Ιουλίου. Επίσης, ο Νούνες κι ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύονται τη μεταγραφή στην Ακαδημία Πούσκας και ο Πορτογάλος επίσης μπορεί να έχει αλλού το μυαλό του. Προσθέστε τον μόνιμα πάλι τραυματία Μπεκ και τον τραυματία, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γίνεται αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας.

Τη θέση του τελευταίου έχει καλύψει με επιτυχία ο Κολοβέτσιος στα δύο πρώτα ματς. Αλλά περιμένουν κι άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν στα play offs και δεν τον είχαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Για την ακρίβεια, ορισμένοι εξ αυτών είχαν λιγότερο απ’ ό,τι υπολόγιζαν στην αρχή της περιόδου. Το αν μπορούν φυσικά κάποιοι ν’ αλλάξουν με μερικές εμφανίσεις δεδομένα είναι άγνωστο. Αν δηλαδή θα κερδίσουν την παραμονή τους ή θα διαφοροποιήσουν τις μεταγραφικές σκέψεις. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί.

Δημήτρης Κολοβός: Ο 27χρονος μεοσεπιθετικός έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο και είναι γνωστό ότι φέτος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Έπαιξε σε 16 ματς και συνολικά μετράει 704 λεπτά. Βασικός ήταν μόνο σε έξι αγώνες. Είναι ο πιο έμπειρος παίκτης, απ’ όσους έχουν πάρει ελάχιστα ματς στη σεζόν.

Αργύρης Καμπετσής: Ο ταλαντούχος φορ είναι 21 ετών, έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και φέτος έχει μόλις έντεκα ματς στο πρωτάθλημα και στα play offs και δύο στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Δώνης τον ξεκίνησε μόλις σε τέσσερα ματς. Συνολικά μετράει 564 λεπτά την τρέχουσα σεζόν. Το ερώτημα στον ΠΑΟ είναι αν θα αποκτηθεί άλλος φορ εφόσον φύγει ο Μακέντα (που είναι το πιθανότερο) ή θα στηριχθεί ο Καμπετσής κι ο Περέα.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Ο 23χρονος αριστερός μπακ χαφ, ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο έως το 2021 φέτος έπαιξε σε 21 ματς. Δεν είναι λίγα, βέβαια. Τα 17 ήταν στο πρωτάθλημα, αλλά σε δέκα έπαιξε βασικός. Στα play offs αγωνίστηκε αλλαγή μόνο με την ΑΕΚ για 13 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αριστερό μπακ αντί του Ινσούα, που φεύγει και δεν δείχνει ότι θα πορευθεί με αυτόν και τον Ζαγαρίτη στη θέση.

Δημήτρης Σερπέζης: Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων, ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν λίγους μήνες και μπορεί να παίξει οκτάρι, αλλά και σε διάφορες θέσεις μεσοεπιθετικά. Με την πρώτη ομάδα συμμετείχε ως βασικός μόνο στο ματς κυπέλλου με τη Παναχαϊκή.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο 19χρονος αριστερός μπακ μέτρησε δύο 90λεπτα βασικός. Ένα στο κύπελλο με την Παναχαϊκή κι ένα ακόμα με τον Βόλο στο πρωτάθλημα. Είναι πιθανό να πάρει 1-2 ματς, αλλά το ερώτημα είναι αν θα εξελιχθεί, εφόσον αποφασιστεί να πάει κάπου δανεικός.  

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Ένας ακόμα παίκτης 19 ετών. Με τις περισσότερες συμμετοχές στην ηλικία του. Έπαιξε αλλαγή σε τρία ματς πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου. Εφόσον είναι υγιής, διότι έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, είναι πιθανό κι αυτός να πάρει ορισμένα ματς.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ο τελευταίος της γενιάς του 2001. Υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο. Φέτος δεν πήρε ματς, ενώ πέρσι έπαιξε βασικός με τον Ατρόμητο για ένα ημίχρονο κι επίσης είχε και ένα ακόμα παιχνίδι ως αλλαγή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην τελευταία αγωνιστική.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved