Μελισσανίδης: «Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, με ψυχή γυρίζει το κλίμα»

Μελισσανίδης: «Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, με ψυχή γυρίζει το κλίμα»

Σε ήρεμο, αλλά ιδιαίτερα αποφασιστικό τόνο, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έδειξε εμπιστοσύνη στο ρόστερ και ζήτησε πάθος και ψυχή για να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να γυρίσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το απόγευμα, όπως έγινε γνωστό, και παρότι πολλοί περίμεναν… κατσάδα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ προτίμησε να μιλήσει σε πιο ήρεμο ύφος στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μελισσανίδης ξεκίνησε με παραδοχή της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα και με δόσεις αυτοκριτικής στάθηκε στην αλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή που επίκειται.

Από εκεί και πέρα, ζήτησε σεβασμό για τον Νίκο Κωστένογλου που θα αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής των «κιτρινόμαυρων». Παράλληλα, εξέφρασε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ΑΕΚ και είπε στους παίκτες πως πιστεύει ακόμα και σε νίκη και ανατροπή επί της Τράμπζονσπορ την Πέμπτη στην Τουρκία.

«Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Ολοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω»

Τέλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή και τεχνικού διευθυντή, σημείωσε: «Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε και τη γνώμη των ποδοσφαιριστών. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ήταν αυτός που μίλησε και τόνισε πως συμφωνεί με αυτό που ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πως δεν πρέπει πλέον κανείς στην Ένωση να κοιτάζει πίσω. Υποστήριξε, μάλιστα, πως παρά τα όποια προβλήματα έχουν οι παίκτες, έχουν και τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αυτοί είναι που παίζουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάνταλος υπογράμμισε πως όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέσα στα αποδυτήρια και που προφανώς δεν αρέσει σε κανέναν στην ΑΕΚ.



Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved