LIVE Streaming η κλήρωση της Super League

LIVE Streaming η κλήρωση της Super League

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020…

Ώρα… κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Super League. Οι 14 ομάδες του πρωταθλήματος θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν το πρόγραμμα της σεζόν 2019-2020, με τη διαδικασία να προβάλλεται ζωντανά από το κανάλι της διοργανώτριας αρχής στο youtube…

Στην αίθουσα της κλήρωσης βρίσκονται εκπρόσωποι όλων των ομάδων. Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπούν οι Κωνστάντος, Κουλουρίδη, Μαυροκουκουλάκης και Μπουτσικάρης. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κώστας Καραπαπάς, την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας και ο κ. Μάρκου, από πλευράς Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Μποροβήλος κι από πλευράς Πανιωνίου ο Χρήστος Δάρρας. Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στη διαδικασία ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, από την ΠΑΕ ΟΦΗ ο Ηλίας Πουρσανίδης, από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ο Αχιλλέας Μπέος, από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία η Μαρία Παπαλέξη, από την ΠΑΕ Άρης ο Θόδωρος Καρυπίδης ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου, της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι παρών και ως πρόεδρος της Super League. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα μπάλα του πρωταθλήματος.

Δείτε τη νεά μπάλα της Super League

Ο Πιερ Κοσμίδης πήρε τον λόγο πριν την έναρξη της διαδικασίας. «Ένα πρωτάθλημα που θα έχει πολλές διαφορές. Για να παίξουμε ποδόσφαιρο θα χρειαστούμε μπάλα. Η επίσημη μπάλα του φετινού πρωταθλήματος θα είναι Molten. Mε αυτή την μπάλα θα αγωνιστούν οι ομάδες. Ποδόσφαιρο είναι συγκίνηση, ποδόσφαιρο είναι πάθος. Ας θυμηθούμε μερικές στιγμές από το πρωτάθλημα της περσινής περιόδου», είπε μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο από στιγμές του περσινού πρωταθλήματος, και ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Μία κλήρωση που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας περιόδου. Θα είναι μία αγωνιστική περίοδος με ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, μακριά από φαινόμενα απαξίωσής του. Πρέπει να σταματήσει η απαγόρευση των μετακινήσεων για να δούμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο. Πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικότερο από τα πρωταθλήματα προηγούμενων περιόδων. Λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν και το νέο σύστημα διεξαγωγής του. Σας εύχομαι καλή χρονιά και να πάμε το ποδόσφαιρο ένα βήμα πιο μπροστά», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Τον διαδέχτηκε στο βήμα, ο Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος της Super League. Μεταξύ άλλων, ο Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε: «Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, αξιότιμοι προσκεκλημένοι. Σας καλωσορίζω στην κλήρωση. Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Προχωρήσαμε ομόφωνα στην αλλαγή της διοργάνωσης. Η θέσπιση του θεσμού των αγώνων κατάταξης αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Αυτή που θα μας κάνει να παρακολουθήσουμε τη νέα Σούπερ Λιγκ με μεγάλη αγωνία. Από τη νέα σεζόν αλλάζουν και οι διοργανώσεις των τμημάτων υποδομής. Από την αρχή είχε τεθεί ως στόχος μία νέα πραγματικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Στη δική μας νέα λογική το ποδόσφαιρο παίζεται από όλες τις ηλικίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Αποφασίσαμε και ήδη προχωράμε δράσεις που θα βάλουν τη Σούπερ Λιγκ στην καθημερινότητα όλων. Στόχος να οικοδομήσουμε μία πραγματικότητα που θα μετατρέψει τα σαββατοκύριακα σε αποκορύφωμα ολόκληρης της εβδομάδας. Αναβαθμίζουμε τα social media αλλά και το application. Για πρώτη φορά σήμερα θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα. Αφού ελήφθη υπόψιν το συνολικό καλεντάρι καταρτίστηκε έγκαιρα από τη Λίγκα το πρόγραμμα από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική. Επειδή το 2019 συμπληρώνονται 60 χρόνια πρώτης εθνικής κατηγορίας. Η Σούπερ Λιγκ θα τιμήσει την ιστορία του ποδοσφαίρου».

Το επετειακό λογότυπο για τα 60 χρόνια της Α' Εθνικής

Ακολούθησε ένα βίντεο με στιγμές από τα πρωταθλήματα υποδομών της προηγούμενης περιόδου, ανάλυση των δεδομένων για αυτά αλλά και για το γεγονός ότι προβλήθηκε για πρώτη φορά σε live streaming η τελική φάση των πρωταθλημάτων. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε το επετειακό λογότυπο για τα 60 χρόνια της Α' Εθνικής και ένα βίντεο το οποίο όπως αναφέρθηκε «συνδέει» το χθες με το σήμερα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, αναλύθηκε από τους αρμόδιους της Super League η διαδικασία της κλήρωσης η οποία έγινε με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα που έβγαλε αυτόματα όλες τις αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα των ντέρμπι της Super League

Παρακολουθήστε ζωντανά την κλήρωση της Super League



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved