Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Τον έσπρωξε στον… γκρεμό

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Τον έσπρωξε στον… γκρεμό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε σε θέση υποβιβασμού μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Αν και αδιάφορος, ο Πανιώνιος έπαιξε δυνατά και επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πλέον βλέπει τις ελπίδες παραμονής του να εξανεμίζονται. Οι «κυανέρυθροι» με γκολ των Μασούρα και Σπιριντόνοβιτς πήραν τη νίκη, ενώ οι Γιαννιώτες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρίζμαν. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για να αποφύγει πλέον τον απευθείας υποβιβασμό και να πάει σε μπαράζ με τον δεύτερο της Football League, χρειάζεται νίκη επί του πρωταθλητή ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι «καίγονταν» για τη νίκη, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’, με δυνατό σουτ του Γιάννη Μασούρα, που πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League. Ο ΠΑΣ προσπαθούσε, αλλά έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και απείλησε για πρώτη φορά στο 36΄ με ένα φάουλ του Σεργκελασβίλι, το οποίο έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μαλέρμπ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη πίεσαν και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις, χωρίς όμως να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και καρποφόρησε στο 55΄, όταν ο Κρίζμαν κέρδισε πέναλτι από τον Σταυρόπουλο και το εκτέλεσε εύστοχα, πετυχαίνοντας το 1-1. Όμως οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 65΄, με τον νεοεισελθόντα Σπιριντόνοβιτς να στέλνει με το σώμα τη μπάλα στα δίχτυα (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι), μετά από σέντρα του Μπουμάλ, και... σόκαραν τους Ηπειρώτες. Η πίεση της γιαννιώτικης ομάδας στο φινάλε δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς το γκολ του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, κι έτσι πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, αφού χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» και ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο, προκειμένου να πάει στο μπαράζ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Παπαγεωργίου (60΄ Σπιριντόνοβιτς), Μανιάτης (59΄ Τσιλούλης), Μπουμάλ (90΄+ Μίκο), Ντουρμισάι

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεοφ. Μιχαήλ, Κάστρο, Κρίζμαν, Πάντελιτς (52΄ Νικολιάς), Σεργκελασβίλι, Κάργας, Μάνος (70΄ Λεό Μπατίστ), Αλ. Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Παμλίδης (46΄ Αθανασιάδης), Μπουκουβάλας



Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Ερντέμ: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε»
Ερντέμ: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε»
Κραιόβα: «Τελείωσε» τον Χούρι που ανέτρεψε τον Βίντα
Κραιόβα: «Τελείωσε» τον Χούρι που ανέτρεψε τον Βίντα
Έκσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: Αποθέωση για «Super Mario» Ηλιόπουλο και 500.000 ευρώ πριμ!
Έκσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: Αποθέωση για «Super Mario» Ηλιόπουλο και 500.000 ευρώ πριμ!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025