ΠΑΟΚ: Πιο μπροστά στις ανανεώσεις ο Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Πιο μπροστά στις ανανεώσεις ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να «κερδίζει» νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που είναι ανοικτές τουλάχιστον δέκα ακόμα υποθέσεις!

Στον ΠΑΟΚ μετά και το καλό ξεκίνημα της ομάδας, προσέχουν για να… έχουν και για αυτό προχωρούν σε κάποιες πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους και θέλουν να «δέσουν» στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έχει κερδίσει πολλούς πόντους και από εκεί που δεν φαινόταν να… καίγονται να τον κρατήσουν οι Θεσσαλονικείς, τώρα έχουν γίνει και διερευνητικές επαφές μεταξύ των δυο πλευρών για το νέο συμβόλαιο που θέλουν να υπογράψουν. Αυτή τη στιγμή ο, πολιτογραφημένος, Ολλανδός εξτρέμ είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους στο θέμα «ανανέωση» ενώ υπάρχουν πολλές ανοικτές υποθέσεις για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον κορμό της ομάδας και στον ΠΑΟΚ θέλουν να αρχίσουν να μιλούν μαζί τους για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας  τους, δεν είναι και.. λίγοι. Μιλάμε για τους Χοσέ Κρέσπο, Εβγέν Σάκχοφ, Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κάνιας, Μάριο Σιαμπάνη, Παναγιώτη Γλύκο, Στέλιο Μαλεζά, Νίκο Καρέλη και Αλίν Τόσκα. Προφανώς και τα δεδομένα από παίκτη σε παίκτη διαφέρουν, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εξετάζουν πολλούς παράγοντες που παίζουν ρόλο σε μια τέτοια υπόθεση. Όπως για παράδειγμα την ηλικία των παικτών, τις πιθανές απολαβές αλλά και τον ρόλο που θα έχουν στην ομάδα, όπως φυσικά και την αγωνιστική αλλά και καθημερινή συμπεριφορά που έχουν μέσα στην ομάδα.

Το δεδομένο είναι πως στο διάστημα της διακοπής είναι μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, για όσους δεν είναι διεθνείς τουλάχιστον, και τους παίκτες του να «γεμίσουν» μπαταρίες και παράλληλα να έχουν τις πρώτες επαφές για αυτά τα ζητήματα, έτσι ώστε να «φύγει» λίγο και το μυαλό από την καθημερινότητα των αγωνιστικών υποχρεώσεων…



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved